Cashfor/action

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve нσввıт|·ft·|мα∂вσу tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelik Merhaba
    GratisPay/CashForAction üzerinden bir çok kişi Uridium kazanabiliyor, fakat Anasayfa -> Uridium -> CashForAction sekmesine Tıklıyorum ve Ankete başla geliyor ankete başla diyorum ankete başlamadan önce ''154'' stok vardı ankete başla dedim ve bana şu yazı geldi

''Online Anketlere katılarak düşücelerinizi paylaşma isteğiniz için teşekkür ederiz.Malesef şu anda yeni eklenen anketler bulunmamaktadır.Kısa bir süre içinde yeni anketler eklenecektir.Lütfen yarın tekrar deneyin.

Anketlerimize verdiğiniz dürüst ve düşünceli cevaplarınız için teşekkürler.

Biraz zaman geçtikten sonra tekrara baktım stoklar ''114'' oldu acaba benim bilgisayarımdamı sıkıntı ben ankete baş ladiyorum başlamıyor başkaları başla diyor anketi yapıyorlar

Hemen yardım ederseniz sevinirim...

Saygılarımla: ¯¯¯¯KΌЯKЏŜЏZ.¯¯¯¯

2. CrusaderTR

CrusaderTR User

Merhaba,

Ben Cash For Action'u açtığımda bulunduğunuz ülke için teklif bulunmamaktadır yazıyor, sizde nasıl çıkıyor teklifler ekstra bir şey yaptıysanız söyleyebilir misiniz ve hangi sunucuda oynuyorsunuz ?

3. Merhaba ben tr1 sunucusnda oynuyorum aynı şeyler çıkıyor başarısız falan bunlar çıkıyor

4. Merhaba ,

Şimdi kontrol ettim genel olarak hiç bir kısımdan birşey çıkmıyor. Fakat bu sorun mu yoksa şu anda geçerli birşeyler mi yok bilemiyorum. Belki de geçici sistemsel bir sorunda olabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.