Çaya da beklerim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İntikam_Meleği_1908 tarafından 21 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bak Artemis sana gerekli cevabı vermiş. Senin anlamadığın şu; ayrımcılık yapan TR takımı değil. TR takımı Almanya'dan "Tamam, uygulayın." emri gelmedikçe kafasına göre banlama bile yapamaz daha doğrusu yapmamalı mesela. Tr takımı sizin bu şikayetlerinizi ana merkeze iletmekle yükümlüdür. Bu oyun sonuçta Türkiye çıkışlı-tabanlı değil. Siz sanıyorsunuz ki tam yetki veriliyor. Adminler kafasına göre banlama yapsalar ya da haksızlıkları fark edip bu haksızlığı yapan oyuncuların elde ettiklerini Almanya'dan habersiz silseler neler olur var ya. Ertesi gün ne temel bırakırlar ne en tepedekini. Bunla ilişiği olan herkes bizzat Bigpoint'in Almanya yetkilileri tarafından görevden alınır -ya da Almanya TR temsilcisi tarafından. Bu yüzden bilip bilmeden insanlara ayrımcı diye iftira atmayın diyorum. TR takımı zaten sizin şikayetlerinizi bildirmekle yükümlü. Bunun "yaptırım" kısmı oyunun asıl sahiplerine kalmış. TR takımı ayrımcılık-ayrıcalık yapamaz. Ha yapar, nasıl yapar? Kendine gemi fulleyip zevk için adam kesen adminler olur, oyundaki dostlarına LF-3/4 satan ya da hediye eden olur, forumda insanları "selam" yazdığının s'sinde sırf keyfine sınırsız banlayan adminler olur, chatte taraf tutup hatta olayı büyüten ve tuttuğu taraf için terbiyesizleşen CM'ler olur... Bak bakalım bu adamlar ne kadar görevde barındırılmış? Sen bakamazsın ama anlayan kimlerden bahsettiğimi çok net anladı. Ben söyleyeyim en fazla 1 yıl. Dahası yok. Zamanında bu insanlarla ilişiği olan en ufak bir kırıntıyı barındırmadılar forumda. Ve neden forumdan belli olur dedim biliyor musun? Bu adamların hepsi forumda aktif tiplerdi ve karakterleri ta en başından belliydi. Bu adamlar ilk bot banlaması diye seyir defterinden en çok kutu toplayan tüm gemileri sınırsız banlamış adamlar! Ve o banı Almanya bile kaldırmadı, kendi yetkililerinizle çözün dedi çekildi aradan. Şimdi onlar da akıllandı. Haksızlık dediğin budur. Senin dediklerin hiçbir şey değil.

Bir kuruş harcamadan ilk 2 yıl günde 4-5 saat elle kutu topladığın 8 yıllık gemini bot diye banlasalardı forumu başımıza yıkardın herhalde. :)

Edit: Gemi 8 yıllık -kapalı olsa da evet sayıyorum- ama ban aldığında 3 yaşındaydı, 2011 olması lazım ilk banlamalar o zamandı sanırsam.

Ve daha fazla uzatmayacağım. Bence sen de uzatma. Tek yapabileceğin Support'a yazmak bir, videoya alıp Youtube üzerinden rezil etmek iki. Birincisini yaparsan yetkililerin tek yapabileceği de Almanya'ya bildirmek. İkincisini yaparsan hiç sanmıyorum ama belki utanırlar.

Son düzenlenen: 30 Kasım 2016
    JUPlTER ve KIRMIZI. bunu beğendi.
  2. E
    Daha önce ayrımcılık yaşandığını sen söylüyorsun kovdular diyorsun gene yaşanır gene kovarlar. Hem yaşandı diyorsun hem de yaşanamaz diyorsun.
    Gayette güzel yeni açılan hesapları kapıyor support. Supporta geçende gizli harita ile ilgili bazı bilgiler attım bana bot taraması yapan programla ilgili oto mesaj attı bot değil ki bu sistem açığı yani ne supportu. Sen nasıl ayrımcılık yok yapılamazı savunuyorsan bende var yapılırı savunuyorum daha önce yaşanmış olmaz diye bir şey yok.Daha önce olan şeyden şüphe edebilirim bu iftira olmuyor genel konuşuyorum yapan üstüne alınsın. O İZLENİMİ vermesinler daha iyi yapsınlar işlerini işte.
    O yazıdan ve bu konudan tek anladığın oysa ne diğim ben sana ;)

Supporta attığım görselde konuştuğum kişi gizli haritada hangi gemilerinin olduğunu falan anlatıyordu TOT kapısındaki hangarları çıkardılar Gizli haritaya dokunan yok Almalarmı yaptı acaba bunu :S . Support bot la oyun açığını ayırt etmesini öğrenmeli önce. Hitaçın içinde bile o karmaşada hitaçın altında olduğum halde tıklayabilen oyuncular var ne bot taraması ne programı!

Kanıt bile atsak iftiracı diyorlar.
    Adam kullandığı bug u anlatır yazıya inanma yalan söylüyordur derler.
    Yetkimiz yok lafı da yeni moda oldu.
    Daha da yazmam zaten boş muhabbet burası nasılsa kimsenin yetkisi YOK!
    Bugları, Botçuları, Ayrımcıları kurcaladık iftiracı olduk.
    Kötü ben hep beraber toplanın beni banlayın siz yetkiniz var mı almanalra yazın çok kurcalıyor bazı şeyleri diye.
    Eski oyunculardan biride ayrımcılık yok bu oyunda yaşandı ama yok diyor ya gülüp geçiyorum sadece :D:cool:

JUPlTER bunu beğendi.
  3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Şikayette bulunma özgürlüğünüz var ve bizimde içimizde sorun var ise incelenir gereği yapılır.

Bu kadar şeffafız.Lütfen bu konuyu ikili tartışma ortamına çevirmeyelim.

Keyifli forumlar.

4. Karşı taraf yazınca beğeniyorsunuz ben yazınca ikili tartışma olmasın karşılıklı atışma olmasın diye iki uyarı veriyorsunuz bana. Çok şeffafsınız sayın modum.

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Peki sizinkini de beğendim o halde.Ayrımcılık ile ilgisi yok, bakın buradaki hareketi bile yanlış yorumladınız.

Bu ekipte şu anda bu tür sorunlar yaşanmaz, buradan size forum kuralları dahilinde dilim döndüğünce izah etmeye çalışıyorum.

Arkadaşımızı beğenme sebebim, şuanda bu tür şeyler yaşanmayacağını izlenimlerini dile getirdiği için.

Keyifli forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  6. Yazdıklarımın içinden neden seçmece yapılıyor her konuyu ayrı ayrı tek tek mi yazmam lazım ben genel cvp yazıyorum fakat kim bana cevap verse yazımın içinden seçmece.
    Gene ben suçlu oldum bak vermeyin bana böyle izlenimleri bende yazmiyim.

Herkes şahsici oldu bak seninkinide beğendim diyor hey Allah ım ya kilitleyin konuyu oyun böyle devam acık bul kullan yeni sistemim o artık sistemi değiştiremiyorsak hayatta kalabilmek için ayak uydurmak lazım.

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetlerinizi ilettik.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.