CC Cephanesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve the_flood tarafından 19 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. the_flood

the_flood User

kolay gelsin.bir bilen CC-G cephanesinin hasar özelliklerini söyleyebilir mi? Etkinlik sonu ona göre cephane alacağım.Yardımcı olursanız sevinirim.

2. Eğer puanin tam ise al pvp de x4 pve de x6 hasar veriyor pwe nedir bilmiyorum :D:D

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Aşağıdaki tabloda görebileceğiniz gibi bahsetmiş olduğunuz CC-G yani SCA-G cephanesi PvE'de 5.5 PvP'de 4 kat daha fazla hasar vermektedir.

Konu ile ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Manitu bunu beğendi.
  4. Bende şimdi 6 kat yazıyor .isterseniz bakın

5. the_flood

the_flood User

diğerlerini biliyordum ama paylaşımınız için tşk. ederim ;)

bu kayıt 10 sn.sonra kendini imha edecektir :p

konu şifreli bir kilitle kilitlenebilir :D

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz cephane türü SCA-D olabilir mi? Söylediğiniz özelliklerle uyuşan cephane o çünkü.

Talebiniz üzerine konu kilitlenecektir, ancak şifreleyemiyoruz ki diğer oyuncularımız da görüp faydalansın. :) Hatta bu sebeple konunuzu yeni başlayanlar bölümüne taşıyıp kilitliyorum.

İyi forumlar.

Manitu ve the_flood bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.