CC-F Kozmik Sınıf Cephanesi Nedir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Prejiva tarafından 9 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prejiva

Prejiva User

Merhaba lazerlerimin arasında CC-F adlı bir lazer var kaç kat hasar veriyor oyunda bilgi verilmemiş. Bi etkinlik vardı da ben mi kaçırdım acaba?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ocak 2019
    charistan bunu beğendi.
    • Etkinlik süresince satın alınabilir veya kazanılabilir, ancak etkinlik bitene kadar kullanılamaz.
    • Cephane x1 gücüyle başlar ve her aşamada gruptaki takımların performansına bağlı olarak güç kazanır
    • Cephane PvE de hasar artışı kazanacaktır. PvP için x4 hasarı olacak ve seçime göre değişmeyecektir.
      • Çeyrek Final = X4
      • Yarı Final = X5
      • 3.lük= X5.5
      • 2.lik = X6
      • Şampiyonluk = X6.5
    • Cephanenin gücü herhangi bir takımın en yüsek performansına bağlıdır. Ancak her aşamada bir güç kazanır. ( Grubun iki takımı çeyrek finale çıkarsa x4*2= x8 güç kazanmaz, sadece x4 güç kazanır !)

Cephanenin bulunduğu gruptaki takımların başarısına göre hasar kazanıyor. Bu grupta İsveç çeyrek final oynadı.

charistan ve Prejiva bunu beğendi.
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda link paylaşımı yasaktır, lütfen tekrarlamaktan kaçınınız. Makinist.57 arkadaşımıza teşekkür ederim cevabı için, onun da belirttiği bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Makinist.57 bunu beğendi.
  3. Prejiva

Prejiva User

Doğrudan fotoğraf ekleme kısmını bulamadım. Gerekli bilgiyi edindim. Konu kilitlenebilir.

charistan bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.