çekiliş kuponu yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «««ÇЄŦЄ—βĄ§I44»»» tarafından 27 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar büyük boy kapsül aldım bununla çekilişe nasıl katılacagım bana yardımcı olursanız sevinirim.

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Uridyuma tıklayın ve sol tarafta çekilişler var ordan kulanabılırsınız kapsülleriniz çekiliş yaptığınız yerde

Keyifli forumlar

3. arkadaşım cevap için teşekkürler.orada güneş ve ay dönüştürücüsü var bunları tıklayarakmı hediyeleri alacagım.ayrıca çekilişe nasıl katılacagım bu otomatikmanmı oluyor.bana detaylı anlatırsanız veya nereden öğrenecegimi yazarsanız sevinirim. 2 adet çekiliş yaptım ay ve güneş dönüştürücülerinden bol xenomit çıktı.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Aldığınız kapsulleri dönüştürmüşsünüz.Her bir dönüştürmede çekilişe katılmış oluyorsunuz.Herhangibir yere tıklamanız gerekmemektedir.Tıkladğınızda katılmış olduğunuz anlamına geliyor.İyi forumlar.

5. Merhaba ;

Merak ettiğiniz her sorunun cevabı burada mevcut.

Keyifli Forumlar.

6. 40 lira para verdim ve bir kuruşluk birşey çıkmadı bolca atlama kuponu ve xsomit.demekki yeni tuzakta bu.bence kimse kanmasın.çekiliş yaparken kutu toplat-yın şansınız daha fazlalaşır.

7. KARANLIK

KARANLIK User

O aldığınız ödüller küçük ödüller.Ayrıca büyük ödüller içinde her bilette bir çekiliş hakkı kazanmış oluyorsunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.