çekiliş kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ˙·٠•●ƒαкє●вσѕѕ●•٠· tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLSUN MU

1. OLSUN

oy sayısı 3
    37,5%
  2. OLMASIN

oy sayısı 5
    62,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar hemen konuya giriyorum bi çekiliş kutusu olsun 20k uri ile alınandan lf4 droit tasarımı eğer droiti eksik ise iris yada pet modulu felan çıksın 10k uri ile alınandan çok nadiren lf4 çıkma şansı lf3 veya kalkan yanındada elit mermiler gg felan 5m credi ile alınan kutulardan ise mermi gg flax ve çok az olasılıkla iris lf3 felan çıksın

not : fiyatlar örnek olarak verilmiştir

2. WolfTR

WolfTR User

pet modülünü bilmemde lf4 ve droit tasarımı kesinlikle öyle kutulardan flan çekiliş , hediye vs. ( Korsan hariç ) Çıkmasın sonuçta zar zor bulunan birşey onu almak için insanların canı çıkıyor fakat pet modülü konusu hakkında bişey yazmayacağım

3. MKS-705

MKS-705 User

şuan için bir şey demek isttemiyorum ama full+full lerin cevabı biz yapana kadar canımız çıktı kesinlikle olmasın. modların cevabı köklü bir değişim oalacaktır büyük bir ihtimalle sıcak bakılmayacak fikir. derler

4. item ve fiyatları örnek olarak yazdım orda :)

5. Merhaba;

Dediğiniz öneri bence de hesabını zor zahmetlerle fulleyen arkadaşlara haksızlık olur.Sistem artık pet modülü ,lazerle vb. şeylere yeteri kadar indirim getiriyor diye düşünüyorum.LF4 ve droit tasarımları şansa bağlı olarak(yani çok zor çıkıyor veya çok kolay çıkıyor diyemeyiz) emek isteyen şeyler.Bu kadar ucuza gitmesin benim fikrim bu.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.