CENTAUR Gelicek Mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar, Bu cenataur tasarımı epeydir gelmiyor. Kaldırıldımı acaba ? Gelirmi tekrar. Artık goliath gemi koleksiyonu yapmaya başladım. Diğer oyuncularda yapıyor yani oyunda olan tüm gemilere sahip olmak benim için önemlidir. Zaten 25 davet golisini alamadan gitti bari bunu alabilim :)

2. Merhaba ,

Daha önceden iletmiştik fakat bir geri dönüş olmadı. Satılacak mı yoksa satılmayacak mı bun bilemiyoruz.

İyi forumlar.

3. WolfWar

WolfWar User

Buna üzüldüm bunu alamadan gitmemeli :( Peki nüfuz ve futbol tasarımları birdaha gelir mi onlarıda alamadım uri biriktiriyorum ben tüm bu tasarımlar için :D

4. Merhaba ,

Gelebilir de gelmeyebilir de yani net bir şey söylemek zor.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

:(:(:(:(:(:(:( Buna üzüldüm :(:(:(:(:(:(:(

Peki ne zaman iletilmişti merkeze yani çok eski bir sorun değildir umarım.

Bu soruyada cevap alınca konu kilitlenebilir. Ayrıca diğer 2 soru yazan konuda kilitlenebilir. Haklısınız görüş alanı daralıyor ama bilmem bir hoş göründü sanki :D

6. Merhaba ,

Sağlık olsun :) kesin gelmeyecek diye bir durum yok. :D

Yanılmıyorsam 2 ay kadar önce iletmiştik.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.