Centaur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dostlar 60 bin uriye almaya değer mi bu tasarımı?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar

3. ben zamanında almıştım ve şimdi fazla kullanmıyorum. saturn tasarımını alıcaksan kronostan gerek yok bence.

4. Hiç değmez %10 dp neyine yarıyacak.

5. valla bence deger savaslarda herseyin yardımı oluyor . saturn tasarımın olunca fazla kullanmayacaksın gerçi ama yine de insanın alası geliyor ben görünümü seviyorum mesela ayrıca dp katkısını da düşündüğüm için aldım 60k uri en fazla bir haftada kasılır bence dolayısıyla almakta fayda var

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bana soracak olursan almaya hiç değmez zaten sağlam biri yakaladımı %10 dp seni kurtarmaz geminin neyi eksik olduğunu bilmiyorum ama 60k uriye arge yaparsın yada ganimet açarsın yada lazım olan diğer ekipmanlarını tamamlarsın eğer savuma istiyorsanda bastion tasarmı ile gez oda % 10 kalkan veriyor zaten specrum venom solace senticel diminisher tasarımlarından birini aldın mı bu tasarımı artık kullanmayacaksın kronosu % 20 dp tasarımı verdiğinide unutma

7. senberk99

senberk99 User

bastion daha mantikli bence

8. tasarımı görnüşü için alıyorsan al.ama saturn varken özellik için alınmaz.tabiii kronostan saturn çıkarma şans işi.ben 2 tane yaptım çıkaramadım.

senberk99 bunu beğendi.
  9. senberk99

senberk99 User

kardeşim şimdi argesi gemi gövdeleri full olan bir goliathın darbe puanı 306.000 oluyor %10 arttıran centaurla darbe puanınız 336.600 olur yani 30k arttırır onun yerine bastion alırsan(crediyle) 15bo2 koydugun geminni kalkanı 262.675 26k arttırır yani 4k arada fark var bunun için değmez ama görünüşü fena deil o yüzden alınabilir D:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.