centaur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OBİR-EFSANE tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bende şuan 120 bin uri var centaurun çıkmasını bekliyorum bazen 30-40 dklığına falan referee satışa falan çıkıyor centaurda çıkacak mı ?

2. kardeşim o tasarımlar için çoook beklersin ayrıca centaur dükkana gelmiyor sanırım o değilde bende centaur varmış lo yeni farkettim :p

3. Merhabalar

Etkinlik ile çıkıyor satışa Size şu zamanda çıkacak gibisinden tarih veremem malesef.Ama yanlış hatırlamıyorsam futbol etkinliklerinde dükkana geliyordu.

İyi forumlar.

4. yok çakır gelmiyo futbolda bilmiyom yanlış bilgi vermekte olmasın ama çıkmıyor du sanırım

5. centaur özel günlerde 100.000 uridium karşılığında dükkanda satışa sunuluyor. görsellerde biraz araştırma yaparsanız centaur un tanıtım görselinde ice meteroid ler görürsünüz. bu demektir ki kış etkinliklerinden birinde çıkma ihtimali yüksek :D en azından ben öyle tahmin ediyorum :D

edit:işte kanıtlarım :D
    [​IMG] [​IMG]

6. centaur su anda 44 tlye var yaninda sentinel ve solecede var

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kısa süreli satışa sunulan paketlerden Goliath Duayenlerin de vardır. Uridium ile ne zaman satışa sunulur bilemeyiz. Sadece oyunu takip ediniz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.