Centaur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mmayuri tarafından 1 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mmayuri

Mmayuri User

Merhabalar, forum geçmişine baktığımda Centaur tasarımının geçen yıl Ekim başında markete geldiğini ve birkaç gün durduğunu gördüm. Hangi etkinlik kapsamında satışa sunulmuştu, hatırlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bir de global mi Trye mi özeldi ? :)

2. Darion26

Darion26 User

Sanırım her server için geliyordur centaur türkçe bir isim değil sonuçta :)
    Arada bir bazı etkinlikler kapsamında geliyor ama ne zaman gelir bilinmez.
    Bence bastion daha iyi :)

3. Mmayuri

Mmayuri User

Fayda bakımından Bastion önde tabi sonuçta Hp boosterla ve kalple 404 olurken, halkayla 2 konfide 1,5 kalkan oluyor. %10 larını aldığımızda aradaki fark muazzam.
    Neyse görselliği için almak istiyorum zaten genelde Aegis kullanıyorum ve Solace de var. Sentineli de biraz daha dişimi sıksam alırım.
    Global mi diye sormamın sebebi geçen yıl bu sıralar Kurban bayramıydı. Satışa sunulma sebebinin bu olması güçlü bir ihtimal.

4. Merhaba ,

Centeaur belli aralıklarla satışa çıkarılıyordu fakat uzun zamandır görmedim ve eğer çıktıysa farketmedim sanırım. Genel olarak bütün server'larda satılıyordu diye biliyorum.

İyi forumlar.

5. Darion26

Darion26 User

bence sentinel yada spectrum almalısın. Ama gemi içi her zaman daha önemli ona göre karar ver :) ayrca kronos kapısını yapıp saturn alabilirsin o da güzel görünüyo bence :D

6. Merhaba ,

Başka bir sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

7. Mmayuri

Mmayuri User

Saturne 5 parça kaldı, çıkar inşallah, gemi içi de fena değil.
    Evet konu kilitlenebilir. Cadılar bayramı etkinliğinde gelecek, hissediyorum.:)

Darion26 bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.