centaur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™SERİ▪KATİL▪20™ tarafından 20 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar elimde 123 k uri var. Bildiğiniz üzere markette centaur satılıyo şu an.
    Gemimimn özellikleri;
    Goliath,Aegis,vega,spearhead(spectrum,sentinel,pusat,aegis elite var)
    27 arge
    3 havoc 2 herkül
    9 iris,kalp kıskaç yengeç güve elmas mevcut
    8lf4 gerisi lf3
    bo2 ler yeterince var.
    Pet 15 seviye
    Size sorum centaur almaya değermi yoksa başka şekillerde mi kullanmalıyım

2. %10 dp için hiç değmez.

3. Peki sizce nasıl değerlendirmeliyim

4. Zeta kapısı çok kârlı olur.

5. Bende 500m kredi ve 85bin uri var krediyi aegis elite basıp 100k uri kasıp aegis alıcam indirimdeyken (indirimi bekleyip) ama centauru dükkanda gördüm bugün 15k uri kasıpta centaurmu alsam gemide lf4 havoc eksik uçuş düzeniyle ilgili bi konuda bahsetmiştim zatn sizce centaur işe yarar mı?

Ek:Normalde bastion tasarımıyla geziyorum onun yerine centaur takılıcam :D

Son düzenlenen: 20 Şubat 2016
  6. Aslında bunu yeni konu açıp sorman gerekirdi ama gelmişken söyleyim. Üstte belirttiğim gibi centaur gereksiz bir tasarım 306k dp 342k olur.

Ben hasar konusunda güçlenmeyi sevdiğim için şimdilik enforcer iyi olur.

7. Kalple 367.200 ya 403bin fln olur heralde dp ama onun yerine aegis mi alsam sen memnunmusun aegisten :D
    Bu arada konuyu görünce direk yazayım dedim yeni konu fln uğraşmadım.

8. Ben aegis olmadan gezmem. Belki ileride baskın yaparsam gemi değişirim ama genel olarak aegis güzel.

9. Aegis iyidir alayım da 1yıl bırakmam geç kaldım aslında almaya.
    Centaur da güzel kronosa daha yol uzun olduğuna göre geriye tek alternatif kalıyor :)

10. En iyisi aegis al. Birde elite alınca bi şamandıra atıyon 15 saniye sanırım her seferinde 20k dp basıyor. 15*20 = 300k

11. Burgu yada elmasla da iyi kasılır neyse vazgeçtim aegis için kasmaya devam ozaman

12. Ben yanıltmayım kişiye göre görüşler değişiyor. Goliden az vuruyor diye belki beğenmeyebilirsin.

13. Çok farkediyormu goliyle 5.5k vuruyordum

14. 5 slot eksik oluyor buda 5 LF3 ile 750 fark eder yani 4.750 vurursun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.