centrion

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve **MEGANE** tarafından 7 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. **MEGANE**

**MEGANE** User

centrion gemisi için en iyi roketatar yenilerden hangisi

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Gemi genel olarak avcı düzen üzerine kurulu olduğundan dolayı Neptune roket atarı iyi olarak düşünüyorum.

İyi Forumlar.

**HaCıNuRi** ve tirans bunu beğendi.
  3. hocam pve etkinliklerde kasılıyorsan neptune, ancak diğer her türlü hydrayı oneriyorum ben %30 dp %25 kalkan veriyor ve level arttırmana gerek yok bu özelliği direk aldığında geliyor hadi kalkanı salla ama %30 dp, herkesin avcı olduğu ilk vuranın genelde kazandığı savaşlarda 1 2 hit tutarak size kazanma şansı veriyor benim görüşümce
    anlıyacağın hydra önerim

4. tirans

tirans User

neptune de direkt yüzde 5 veryor adam da dp i modül var hala hydra diyor ben tek olduğum için o kadar adam içinde çok dp i ile yakalanmak faydasız kalıyor mesela mınd stroke kesyorsan trıskılon orcus özelliğini kısaltıyor hasar artırıp sepden zamandan tasaarruf da edebilirsin nölünme kristali kolay olsa hepsinden ikişer tane de şimdi triskilon lazım bana mınd ile stroke arada boş da oluyor özellik bekliyorum mecburen yoksa kesilmiyor ödül gelmiyor .

5. tryhardD

tryhardD User

Neptune maalesef en zayıfı aralarında eğer malzemelerde sıkıntı çekiyorsan en son alacağın roketatar. Centurion daha çok pvp için olduğundan hydra öneriyorum ben de verdiği ek dp savaşta çok işine yarar. Ama eğer orcusun varsa ve mindfire da avlamayı düşüneceksen triskelliona da ihtiyaç duyacaksın.

Sayfayı Paylaş