Centurion Hakkında Hangi Tasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crazymoon tarafından 18 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. crazymoon

crazymoon User

Merhabalar,Çok merak ettiğim bir soru var.Damage serisi %12 hasar veriyor.Tyrannos %10 veriyor ve %10 daha fazla vurma ihtimal veriyor ama damage serisi 1 lazer slotu daha fazla.Bu durumda,Sadece hasar tarafından ele alıcak olursak hangisi daha fazla vuruyor?

2. Damage tasarımı bununla beraber bir dezavantaj da veriyor ama.Mesela candan düşürüyor ya da kalkandan ya da hızdan vs. Tyrannos ta böyle bir şey yok.(Bildiğim kadarıyla)

3. yanıltma manevrası argeleri tam olan birine karşı tyrannos daha fazla hasar verir gibi ancak miss atmassa veya npc ye karşı damage serisi daha çok vurur
    yani yüzde 10 daha fazla vurma ihtimali dediğin isabet şansı

4. ^Damage açısındna Damage tasarımı daha mantıklı. Fakat Gemi hızı PvP'de çok önemlidir bu yüzden Tyrannos (bence) diğer tasarımlardan çok daha iyi

Dontforgetme ve edii__bese bunu beğendi.
  5. crazymoon

crazymoon User

Aradığım cevabı aldım,tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

6. kaptanadem

kaptanadem User

arkdaşlar ben Goliath aldım ve sonra gemi tasarımı için türkye tasarımını aldım ama gemime tasarımı yükleyenedim sizce nedendir...

7. oben

oben User

bunun için champion almalısın 150 bin uriye. türkiye tasarımı championla kullanılır.

8. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Hasar tasarımlarının pvp de avantajları ne kadar iyi olsa da dezavantajları da mevcuttur.
    Bunlar ;

Hasar Serisi
    Tasarım İsmiAvantajDezavantaj
    UC-DMG-SHD%8 Ekstra HasarKalkan Puanları %10 Azalır
    UC-DMG-HP%8 Ekstra HasarDarbe Puanları %15 Azalır
    UC-DMG-SP%8 Ekstra HasarHız 10 Birim Azalır
    UC-DMG-EVA%8 Ekstra HasarDüşmanların Tarafından Vurulma İhtimalin %5 Artar
    UC-DMG-GS%8 Ekstra Hasar1 Jeneratör Slotu Azalır
    UC-DMG-RLS%8 Ekstra Hasar1 Roketatar Slotu Azalır
    UC-DMG2-HPSHD%12 Ekstra HasarDarbe Puanları %15 Azalır
    Kalkan Puanları %10 Azalır
    UC-DMG2-SHDSP%12 Ekstra HasarKalkan Puanları %10 Azalır
    Hız 10 Birim Azalır
    UC-DMG2-EVASP%12 Ekstra HasarDüşmanların Tarafından Vurulma İhtimalin %5 Artar
    Hız 10 Birim Azalır
    UC-DMG2-GSSHD%12 Ekstra HasarKalkan Puanları %10 Azalır
    1 Jeneratör Slotu Azalır

Tyrannos tasarımı da şu şekildedir ;
    Centurion gemisinin tasarımıdır. İstatiksel bir tasarımdır. Tasarımın kendine has özellikleri bulunmaktadır. Lazerler ve roketler için %10 ekstra hasar ve %10 daha fazla vuruş şansı. Diğer Tyrannos tasarımları gibi bu tasarımın da bir öldürme çizgisi etkisine ve yepyeni bir öldürme sayacı etkisine sahiptir. Kulanmak için gemiye sahip olmanız gerekmektedir.

Bu durumda pvp odaklı iseniz tyrannos tasarımı pve odaklı iseniz de hasar tasarımı sizin için daha avantajlı olacaktır.

Türkiye tasarımını kullanabilmek için G-Champion gemisine sahip olmanız gerekmektedir.

İyi Forumlar.