Centurion mu, Sayborg mu?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve {YOKA} tarafından 21 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Centurion ? Sayborg ?

1. Centurion

oy sayısı 5
    55,6%
  2. Sayborg

oy sayısı 4
    44,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. {YOKA}

{YOKA} User

merhaba arkadaslar hangisi daha iyi ?

2. Sayborg normal Centurion'a göre bence daha iyi ancak Tyrannos Centurion Sayborg'tan daha iyi diye düşünüyorum .

3. uninstable

uninstable User

Hiçbiri çünkü kaç tane lazerin var neyin var neyin yok bilmiyorum ve önerim de yok malesef :)

4. Lannister

Lannister User

Tyrannos Centurion şu an oyunun en iyi gemisi. Malasef etkinlik rehberini hazırlayan ekibinin sorumsuzluğu sebebiyle kara şimşek etkinliği varken bu gemiyi almak için kasmadık çünkü bu tasarım ile ilgili etkinlik sss inde hiçbir bilgi yoktu. Böyle sorumsuzluk olabilir mi? Diğer centurion gemieri gibi sandık ama bambaşka bi gemi çıktı ortaya.Oyunculara verilen değer ortada artık etkinlikler hakkında bile yeterli bilgi verilmiyor şans eseri o tasarımı alanlar şu an oyunu domine ediyor diyebilirim.

Paratoner ve -crusmaster99- bunu beğendi.
  5. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Bu zamana kadar Cyborg küçük çaplı savaşlarda en etkin olan gemiydi ancak son zamanlarda Tyrannos Centurion gemisi genel olarak daha çok beğenilmekte.

Lütfen takımımız adına haksız ithamlarda bulunmayın, bahsettiğiniz bilgi ülke takımlarına iletilmedi dolayısıyla biz de sizden fazla bir bilgiye sahip olmadığımızdan dolayı bir paylaşım yapılamazdı. Oyun tasarımcıları bazen belirli içeriklerin oyuncular tarafından keşfedilmesini istiyor konunun özeti bu.

İyi forumlar.

6. Lannister

Lannister User

Haksız itham öyle mi? Neden herşeyde en son biz haberdar oluyoruz bu konuda hiç kenidinizde pay bulmuyor musunuz? Ben size bişey söyleyeyim mi biraz dürüst olun artık ve oyuncuları suçlamayı,forumda hakkını talep edenleri cezalandırmak yerine önce bi yaptıklarınızı sorgulayın. Bu oyun oynanıyorsa biz oyuncular sayesindedir ve biz de haklı olarak gelecek etkinlik ve yenilikleri önceden bilgisini alma hakkına sahibiz. Tr serverleri dışındaki oyuncular önceden gereken bilgileri alıp bu tür süreçleri gayet verimli bir şekilde değerlendirirken biz neden hep geride kalıyoruz? Oyunu bıraktım ben zaten bu sonu gelmek bilmeyen sorumsuzluklardan sonra. Bu zamana kadar nice emek verdim nice zaman harcadım gönül verdim ben bu oyuna ama malasef bin pişman ettiniz. Hadi eyvallah...

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Herhangi bir kanıt sunamadan bu söylemiş olduklarınız "itham" olmaktan öteye geçemiyor maalesef. Bu da kabul etmiş olduğunuz kurallar doğrultusunda yasaktır.
    Forum Kuralları gereği,

İthamlarınızı kanıtlayabilecekseniz buyrun kanıtlayın. Ancak bütün ülke takımlarına aynı şekilde, aynı içerikte ve eşzamanlı duyurulması için iletilen bilgiler hakkında diğer ülkelerden daha geç öğrenmeniz gibi bir durum söz konusu değildir ve olmayacaktır da. Bu nedenle haksız ithamlarınıza devam etmeniz durumunda cezai yaptırımla karşılabileceğinizi hatırlatmak durumundayım.

Herhangi bir konuda görüşlerinizi/şikayetlerinizi uygun bir dille belirtmeniz durumunda sizinle ilgili konuyu konuşacak, sorunlarınıza çözüm üretebilmek adına ellerinden gelen her şeyi yapacak görevliler hakkında böyle ifadeler kullanmanız hoş değildir.

Bu konuyla ilgili gerekli cevabı size daha önce de vermiştim. Elimizde bunun bilgisi olsa paylaşırdık ki keşke en başından itibaren olsaydı diyoruz biz de, olmamasına rağmen takım arkadaşım deneyimleriyle elde etmiş olduğu bilgiyi forum içerisinde ilgili konuda oyunculara iletmiştir. Bizler başka sebeplerden oluşmuş olan öfkenizi yöneltmeniz için değil, sizlere yardımcı olabilmek için buradayız. Bu nedenle en azından kurallara uygun şekilde davranmanızı istiyorum sizden.

İyi forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
  8. Lannister

Lannister User

Üstü kapalı tehditlerinizin umrumda olmadığını belirtmek isterim öncelikle. Ben içinde bulunduğumuz durumu kendi gözlemlerime dayanarak özgür(!) bir biçimde ifade ettim. Zaten konuyu daha fazla uzatmaya gerek duymuyorum benim için darkorbit sayfası kapanmıştır. Sizlere de kolay gelsin.

9. {YOKA}

{YOKA} User

tesekkürler ben cevabimi aldim kilitlenebilir

10. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.