Centurion Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizbaba025 tarafından 19 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkese merhaba centruion için bir takım modüller ve kutulardan tasarımlar çıkardım
    öncelikle tasarımları yazıyım (maalesef tyrannos yok agatusta almayan aklıma :( )
    uc-shd-dmg >+%12 kalkan , -%5 hasar
    uc-dmg-eva > +%8 hasar,-%5 kaçınma (sanırım bunu kullancam tyrannosa ufak bi alternatif)

mödüller:
    +%13 kalkan +%3 şeref (mavi)
    +%6 şeref +%2 hasar +%16 roket isabeti (sarı)
    +%1 kalkan +%3 roket isabet +%16 roket hasarı (kırmızı)

hasar tasarımıyla fena gitmez diye düşünüyorum siz ne dersiniz ?

2. Tyrannos yoksa, centurionu almanı tavsiye etmem hacım. ;) Modüllerden de vuruşu en az %10 artıran olursa, pek dadlı olur :D

3. tyrannos artı o modülle herkesi teklerim ben :)

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Tyrannos Centurion olmadığı sürece kullanılması pek tavsiye edilmeyen bir gemidir. İlerleyen süreçlerde tekrardan oyuna ekleneceğini düşünüyorum. İleriye dönük bir yatırım olarak düşüne bilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Merhaba,
    Moduüller oyuna eklendikten sonra Tyrannos tasarımının gelmesini bekliyoruz ama henüz bir şey yok. Ne zaman gelcektir? Ya da gelmesine yönelik bir rapor ekler misiniz?

6. Tyrannos'un olsa da olmasa da bence centurion gemisini al , modüllerin bence gayet iyi ve ileride tyrannos tasarımı geldiği zaman elinde hazırda centurion olması seni çok rahatlatır .

7. Aliens

Aliens User

Bence çok korkunç :confused.::)

militaryship-3 bunu beğendi.
  8. centrion %16 vuruş ve %12 kalkan delme var bende amaa gemim yokkkk

9. Tyrannos tasarımı gelsiin artıkk

10. Bu centrionun tasarımlarının özellikleri nerde yazıyor ben bulamadım.

11. Aliens

Aliens User

Sırasıyla: Oyunla İlgili S.S.S. < Açıklamalar/Sözlük < Sayfa 8'e gidin < Karaşimşek İçeriği S.S.S.'ye tıklatın, orada sayfanın alt kısmında Centirion gemisine ait 50 Kararsız Tasarım ve verdiği istatistikler yazmaktadır.

12. Viraaa

Viraaa User

+5 seref +13 npc hasari -4 hız centurion tortu (kırmızı)
    +12 npc hasari +3 roket isabet sansi +2 kalkan delme orcus centurion(kırmızı)
    -1 lazer hasarı +10 kalkan centurion(mavi)
    +2 kalkan +2 oyuncu gemilerine hasar +12 lazerlerde isabet sansi centurion (sari)
    -1 kalkan +13 kalkan delme centurion (sari)
    bu centurion modullerinide degerlendirirmisiniz arkadaslar?

13. kalkan delme çok iyi ama diğerleri için solace ile kıyasla. Npc açısından yani. Savaş için pek de iyi değil gibi.
    Eğer tyrannos varsa npc mondulunu takarak kasılman solace e göre daha iyi olur.
    (solece gemi özelliği=%10 kalkan + %15 npc hasar modülü)
    (tyrannos özelliği=%10 hasar + %12/13 npc hasar modülü)