Öneri Centurion PLUS Gemisi

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve ONURBEY tarafından 7 Haziran 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Centurion Gemisine PLUS özelliği gelsin mi ?

1. Evet - Gelsin

60,0%
  2. Hayır - Gelmesin

40,0%
  1. ONURBEY

ONURBEY User

Merhaba Arkadaşlar;

Nerdeyse bütün gemilere PLUS geldi, ama Centurion Gemisine gelmedi.

Destek verirseniz, bu gemide bu özelliğe sahip olsun.

Saygılar sevgiler

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  2. Centurion PLUS gemisini ne yapacaksın aga biz phonix plus bekliyoruz ve orcus plus bekliyoruz

titans___ bunu beğendi.
  3. ŞahFD

ŞahFD User

Plus gemileri varyasyonları sonlandı heralde kaç sene oldu spektrum plusdan başka bir gemi gelmedi :)

Centurion plusın gelmesine kadar gelmesi gereken çok gemi var.

1-Berserker plus
    2-Cyborg plus
    3-Mimesis plus
    4-Sentinel plus

Eğer cyborg plus olmaz diyorlarsa onun yerine venom plus da yapabilirler.

Oyuna en son gelmesi gereken gemi de orcus plus olmalı ve orcusun ilk çıktığında ki gibi katlayıcı özelliği x2 ve 4 modül kapasiteli ile plus varyasyonlarına son verilmeli :)

Ama şu 4 geminin plusu çıkmazsa darkorbit büyük ayıp eder.

Gerçi son zamnlardan sonra oyunu oynayan varmıdır bilmiyorum ama..

4. ONURBEY

ONURBEY User

LIBERATOR a bile plus eklenmişken, diğer gemilere neden gelmiyor acaba ?

5. mevcut metadaki plusları çöp etmek istemiyolar bu bence iyi birşey ama bende yeni pluslar gelmesi taraftarıyım özellikle sentinel ve diminisher gemilerinin plus varyantları gelmeli biraz da diminisher işimşek ve sentinelin pluslarının metası olsun bi anda en güçlü geminin plus varyantını getirtmek pek iyi bişey değil sırayla olmalı mesela ben orkusun plusunun getirtilmesini erken istemem orkusun kendisi oyun metasını bi zaman delip geçti plusu gelirse düşünemiyorum bile

ŞahFD bunu beğendi.
  6. ŞahFD

ŞahFD User

Bunun için ben de orcusun plusu plus gemiler ta ilk çıktığında bile en son gelmeli demiştim :)

Orcus gemisi ilk çıktığında oyunun metasını komple değiştirmişti şuan bir sürü plus gemi çıktı ama hala çoğu oyuncu orcusu oynuyor sıralamadikiler özellikle,

O yüzden orcus plusu en son gelmeli ve tekrardan oyunun metasını ele geçirmeli ama bu en son olmalı tüm gemiler metalarını doldurup her gemi en güçlü haline ulaştıktan sonra oyuncular 2.Bir orcus metasına sahip olmak için tıpkı orcus çıktığı zamandaki gibi modüller toplamalı.

Benim düşüncem böyle :) orcusun plusu ise 16 lazer slotu 18 jenanatör slotu 4 modül yuvası ve çarpan özelliği x2 bence yeterince adil. Eğer çok fazla diyorsanız lazer slotu 15'de olabilir.

..blade..53 bunu beğendi.
  7. GÜNEY

GÜNEY User

sırf modül var diye nefret ettiğim gemiyle oynuyorum oyunu değişmesi gereken şeyler var

8. Bence Tyrannos Centurion bir bakıma " plus " gibi görev görüyor , özellikle kararsız Centurion tasarımlarına kıyaslarsak . Plus gelmesi yerine kararsız tasarımlara el atılmalı , kullanışlı hale getirilmeleri gerekiyor.

Sürekli bir geminin daha güçlü versiyonunu plus adı altında çıkarmak yerine , elit statüsündeki gemilere genel bir ayar çekilmesi dengeleme açısından daha iyi olur . Her geminin bir avantajı olursa gemi çeşitliliği de artar .

KİCK|MagicShaper bunu beğendi.
  9. yeni gemiden ziyade, oyuna aktivite getirmeleri lazım

10. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Konunuzu; Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölüm Kuralları'na göre oluşturduğunuz için teşekkürler.

Konu, "2025 İndex"e eklenecek olup, ilgi gördüğü taktirde raporlarımıza ekleyeceğiz.

İyi forumlar..

ONURBEY bunu beğendi.
  11. o dediğin abartı olur 18 jeneratör yuvası çok fazla orkusa ama temel hızı düşürülüp olabilir dediğin modülsüz hızı en az 540 olmalı (promerium beslemeli ) veyahut hız katlama çarpanını dengeleyebilirler her istatistiği 2 ye katlamasını istemem ben özellikle hız ,kaçınma ve delmeyi 1.75 ile hasar dp , kalkan ,şeref ,tp yi 2x olarak etkilese çok dengeli ve mütiş bi gemi olur orkus plus nihayetinde plus olacağı için 4 modül alacak o gemi ben olsam orkus plusu getirteceksem böyle dengeleyip getirtirim

Son düzenlenen: 10 Haziran 2025
  12. Orcus Plus’ın gelmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Ancak Orcus’un yeniden kullanılır hale gelmesi için küçük güncellemeler yeterli olacaktır. En basitinden, modül slotunun 4’e çıkarılması bile Orcus açısından yeterli bir dengeleme sağlayabilir.
    Şu anda "15 lazer, 20 delme (katlamasız)" Orcus’um var ve burguyla yaratıkların canlarına (kalkan hasarı %5–%10 arası değişiyor) doğrudan hasar vererek kesebiliyorum. Ancak buna rağmen "19 lazer, 9 delme" Goliath Plus daha hızlı ve cazip geliyor. İkisini de denedim; Goliath Plus ile kapıları daha hızlı yapabiliyorum. Ayrıca haritanın bir köşesinden diğerine gitmek işkenceye dönüşmüyor, saatler sürmüyor…
    Eskiden Mindfire Behemoth, Invoke gibi NPC’ler için Orcus tercih edilirdi ama artık onlar için bile kullanılmıyor. Elinizde şeref modülleri varsa, Stroke keserken ya da kapı bitirirken işe yarıyor ama artık şeref modülü bulmak bile oldukça zorlaştı. XT10 kutularından Phoenix'e, Leonov'a bile modül çıkıyor ama Orcus’a bir türlü denk gelmiyor.
    Kısacası, Orcus'u yeniden oyuna kazandırmak için abartıya kaçmadan yapılabilecek en mantıklı güncelleme, modül slotunun 4'e çıkarılması olacaktır.

13. Bu konuda da dönemsel olarak "meta" güncellemeleri yapılarak, uzun süredir oynanmayan gemilere küçük ama etkili güçlendirmeler getirilmeli. Böylece bu gemiler, diğerlerine göre öne çıkabilir ve oyuncuların sürekli Goliath, Citadel, Sinek, Pusat, Solace döngüsüne takılmasının önüne geçilebilir.
    Bu tarz güncellemeler sayesinde, oyuncuların diğer Plus gemilerini almak için somut bir sebebi olur. Sadece belirli saatlerde etkili olan hararet sistemindense, haftalık hararet gibi tüm oyuna yayılmış bir sistem daha kalıcı bir etki sağlayabilir. Böylece sadece birkaç gemi değil, diğer gemiler de önem kazanır ve oyundaki çeşitlilik artar.

14. ONURBEY

ONURBEY User

Merhaba Arkadaşlar;

Burada bahsetmek istediğim şey çok basitti aslında, Centurion Gemisine Plus gelmeli dediğimde, yok 20 lazer slotu olsun veya 20 jeneratör slotu olsun demek istemedim.

Bütün gemiler dengeli olmalı, isteyen istediği gemiyi, sevdiği gemiyi kullansın.

En azından modül slotu 4 yapılabilir ve görsel efekt getirilebilir.

LIBERATOR bile Plus olmuşken, diğer gemilere neden Plus gelmesin.

Önemli olan dengeli bir şekilde, bütün gemilere Plus gelebilir.

Zaten artık geminin gücünden çok, çıkan MODÜLlerin önemi olan bir oyun tarzı oldu.

Saygılar, sevgiler.