Centurion - Prometeus Önerisi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 30 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet gençler, bana yardım edin. Centurionu mu alayım yoksa 3 tane promethus yapmaya mı yöneleyim? ( Not: Centurionun DMG-RLS, SHD-HP ve SP-RLS türleri bulunmakta )

2. tyrannos tasarımın yoksa pek bir işe yaramaz, bence eksik olan pro ları fullemen daha mantıklı

Dontforgetme ve ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  3. PİONEER

PİONEER User

pro al

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  4. Sakın centerion almak gibi bir hata yapma..
    eğer tyronoss tasarımın yoksa, kaldı ki tyronossun varsa bile full elit full artı full elit değilsen bile yine işine yaramaz. kullanmasını iyi bilmen lazım.
    3 tane prometheus al..

ateistkeci ve ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  5. tryhardD

tryhardD User

tyrannos bile şu an solacenin gerisinde kalıyor maalesef. prometheus alman daha makul.

ALUCARD-BeRsErK ve Dontforgetme bunu beğendi.
  6. ateistkeci

ateistkeci User

48 Prometheus lazerin yoksa Centurion almak israf olacaktır

7. Ben koleksiyoner olduğumdan ötürü centurion almıştım , ama emin ol 50 tasarımına sahip olsan da tyrannos centurion olmadığı sürece pek etkili olmuyor , verdiğin kaynaklara değmiyor , arkadaşların dediği gibi full + full değilsen pek anlamı kalmıyor . Aldığımdan beri nadiren kullanıyorum . Prometheus lazeri alman çok daha iyi olur .

ALUCARD-BeRsErK ve Dontforgetme bunu beğendi.
  8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımız gerekli öneriyi yapmış :) ancak bende değinmek isterim ki; Tyrannos Centurion tasarımınız yok ise Centurion gemisini almanız pek yararlı olmayacaktır. Onun yerine Prometheus Lazer Topu almanız daha yararlı olacaktır.

İyi Forumlar.

9. herkese teşekkür ederim. Hepsi de ortak bir şekilde promethus lazeri yap demiş, ben de onlara uyucağım. konu kilitlenebilir modum.

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.