Centurion Tasarım Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..blade..53 tarafından 24 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bildiğiniz üzere konfigurasyon dizmek bayağı zamanımızı alıyor bence en kısa zamanda gelmeli
    çünkü solaceden centuriona geçmek çok vaktimizi alıyor 15 jeneratör 15 lazer slotlu yeni centurion tasarımı çıksın
    mesela geçen prometus parçası etkinliğinde yeni tasarımar gelmişti sayborg -mimesis -hammerclava
    centuriona özel prometus centurion tasarımı da oyun çıkartsa mütiş olurdu
    bizim gibi oyunculara konfigurasyon dizmek eziyet olmazdı

2. BlueSparkk

BlueSparkk User

Yada en azından, diyelimki bir geminin 15 lazeri 15 jeneratörü var. Geçmek istediğimiz 2 nci geminin 16 lazer, 16 jeneratörü var. Aktarma sisteminden aktardığımzda 15 lazer ve 15 jeneratörü aktarsın, geri kalan 1 lazeri biz elle koyalım.
    ben genelde solace ve cyborg arası cok dönüyorum ve sürekli 1 adet lazer fazlalığından dolayı elle konfi diziyorum. Gerçekten cok can sıkıcı bi durum :)

ateistkeci bunu beğendi.
  3. Bunu yapmaları çok zor .Bence konfigürasyon kaydetme gelsin daha iyi olamaz mı?
    Konfiyi seçer oyuna daha hızlı gireriz.:rolleyes::D:cool:

4. önerin güzel kardeşim inşallah konfigurasyon kaydetme gelir :)

5. bu bu zamana kadar neden gelmedi anlamak mümkün değil zor bişey değil başka bi sebeple getirmiyolar muhtemelen sürekli gemi değiştirmeyelim diye vb

6. Ya da tembellikten özellik getirmiyorlar.

7. muhbirler

muhbirler User

o dediğin olay önceden vardı zaten normal goliden veya venom sentinel den falan cerraha geçtinmi 1 jeneratör slotu boşa çıkıyordu vengadan pusata geçincede lazerlerde aynı boşluk oluşuyordu :) düzelttiler sonradan

8. Niye "düzeltmişler" ki :D

9. muhbirler

muhbirler User

ne bileyim :D her geminin kendine özgü şekli olsun diye herhalde daha bi gerçekçilik falan :D ama centurionun her gemiye uygun tasarımı olması fikri güzzel aslında

10. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Dilerseniz bu fikri kurallara uygun bir şekilde Fikir Havuzu forumuna konu açarak oylamaya sunabilirsiniz. Konunuz yeterli desteği elde ettiği sürece konunuzu raporlarımıza ekleyeceğiz

İyi forumlar.

11. Aliens

Aliens User

Evet, bende bunu çok isterim. Centirion bir "GEÇİŞ" gemisi olsa ve tasarımlarının sadece slotlarını kullanım amaçlarına göre verseler eminim o istasyonların yanında süs gibi duran Black Light Sandıklarının orada bir kuyruk oluşur. :D

Şahsen dediğin şekilde kullanıyorum ben o gemiyi: Hekate - Surgeon - Centirion - Cyborg birbirine o geminin kararsız tasarımları sayesinde bağlantılı.

12. yardımcı olduğunuz için teşekkürler adminim mesajı şimdi gördüm fikir havuzuna oylama açacaminşallah en kısa zamanda konfigürasyon dizme problemleriniz ortadan kalkar

problemlerimiz ortadan kalkar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 May 2020
    Luminous bunu beğendi.
  13. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Lütfen alt alta yazmayınız forum kuralları gereğince yasaklanmıştır. Devamı halinde caza alabilirsiniz.

Hayırlı Bayramlar.