centurion tyrannos

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dark_Fate tarafından 8 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dark_Fate

Dark_Fate User

Rica ediyorum nereye iletiyorssanız iletin size zahmet şunu artık satışa bir sunun da alalım ve bu tasarımı alıp sonra gemisini alabiliyor muyuz yoksa illa gemi olacak öyle mi satın alınıyor

2. Quenn

Quenn User

Tasarımlar gemi olmadanda geliyor bir çok bende olmayan geminin sürüyle tasarımlaı var bende ama gemi olmadan kullanılamıyor o_O

Dark_Fate bunu beğendi.
  3. Bu konu hakkında güncelleme ve fikir havuzuna konu açabilirsiniz.
    Tasarımlar kozmetik olduğu için gemi olmadan kullanılamaması mantıklı. Zaten kozmetik olmayan istatiksel gemi tasarımları ayrı gemi sayılıyor. Bunun tek istisnası centurion'dur. Onun istatiksel tasarımlarını kullanabilmek için de önce normal versiyonuna sahip olmak lazım.

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Geçtiğimiz ay dükkanda paket halinde satışa sunulmuştu aslında tasarım sanırım kaçırdınız :( . Konunun gerekli raporlara eklenmek üzere kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

5. Kilitlemeyi unutmuşsunuz modum.

Themis. bunu beğendi.
  6. Aliens

Aliens User

Bunlar hep yaşlılıktan. :)

Themis. bunu beğendi.
  7. Themis. modum hep kilitlemeyi unutur :D

Themis. bunu beğendi.
  8. Themis.

Themis. Guest

Tamam yahu niye linç ediyonuz kilitledim teşekkürler hatırlattığınız için :D

.Paradoks. ve Saldırı-Hattı bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.