CENTURY FALCON BUGU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 58S58 tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 58S58

58S58 User

SELAMUN ALEYKÜM AÇIKCA SORU SORMAK İSTİYORUM FALCON BUGUNDAN 20 30 BİN URİ KASSAK BAN YEME SEBEBİ OLABİLİRMİ AYRICA KESİN BANLAMALAR OLACAKMI VEYA BUG KAPATILACAKMI ? İLGİNİZE..

2. Merhaba ,

Bu konu hakkında gerekli yere bilgiler verildi. Çalışmalar devam ediyor fakat ne zaman çözülür bunu bilemiyoruz.

Ayrıca kapıyı normal olması gerektiği gibi yapınca bir sorun olacağını sanmıyorum. Bug kullanımı nedeniyle ceza uygulanabilir.

İyi forumlar.

3. 58S58

58S58 User

adminim normal bir şekilde yapmak zor ayrıca 1.2.3. vs vs klanlar kullanıyor banlama olursa herkezmi banlanacak ?

birde ne kadar ceza uygulanabilir sınırsız bann söz konusumu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2014
  4. admin yetkileilre söleyin bu bir oyun açıgı deil doğal birşey normal sekilde nasıl yaplısn o kapı kaldırısanız cok oyuncu kaybetme riskiniz var

5. 58S58

58S58 User

Adminim ayrıca oyun açıklarından veya buglardan bann söz konusu olmamalı bu çok saçma birşey bugu kapatırsınız seprom daki olduğu gibi kimse yapmaz dediklerimi iletirseniz sevinirim ..

6. o deil cogu kişi bırakır oyunu para verip oynayanlar harıcınde

7. 58S58

58S58 User

kardeşim çoğu kişi banlanırsa oyuncu kalmaz bann olayı saçma olur bug kapatılsın yeter ayrıca admin bugu bilmiyorsanız ben size söyleyeyim tabi banlayamacaksanız :)

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Söylemenize gerek yok bizler nasıl olduğunu biliyoruz ve iletimimizi bu yönde teknik ekibe bildirdik ilerleyen günlerde çözümlenmesini bekliyoruz kimler ban alır yada almaz bilemeyiz biz sadece olacak olanı yorumluyoruz.

9. 58S58

58S58 User

anladım peki ama okadar insanın önceki emeğine yazık değilmi ha benim içim rahat öyle diğerleri gibi sabah girip akşam çıkmıyorum en fazla 2 defa oda uri ihtiyacım olduğu zaman onuda mazur görürsünüz artık....

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Emeklerin arkasındayız ama bu konudaki hataları biz hemen çözemeyiz teknik ekip gereğini en iyi şekilde yapacaktır siz normal olarak girip kapıyı yapıyorsanız sorun değil lütfen bu konudaki çalışmaların sonuçlanmasını bekleyiniz.

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.