Century Falcon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -*MYSTERIOUS*- tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminlerim acaba bu şekilde ban yiyor muyuz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2014
  2. Merhaba ;

Herhangi bir oyun açığından yararlanmak ban sebebidir. Ve bu da bir oyun açığı olarak nitelendiriliyor. Bildiğim kadarı ile teknik ekibin bilgisi dahilinde bu konu, en kısa zamanda çözüme kavuşacaktır ve kullanan kişiler cezalarını alacaktır.

Video tarafımca kaldırılmıştır.

Keyifli Forumlar.

3. Ne yani falkonu kesmek suç mu şimdi? bug varsa düzeltin.grup kapısıda mı yapmıyalım.

FRANKE.38(AFD) bunu beğendi.
  4. Bilmediğiniz şeyi yapamazsınız, bu da bug yapmış olduğunuz anlamına gelmez. Siz normal grup kapısı yapımına devam edebilirsiniz :)

Keyifli Forumlar.

5. bunu firsata çeviren herkez cezasini almalidir duyduğum günden beri lowda kasilmiyorum ne olur ne olmaz diye hakeden herkez cezasini almali

6. kardeş meslea talon bazen bende bug giriyor yanlışlıkla 100 talonda 1 kez ama oluyor
    bug kulanmak bandır hata bazen support mesaj yazıyorum yanlışlıkla yaptım diye ban fln almıyım

7. ya aadminim güzel diyosunda şimdi tr3 de bunu yapmayan 1 kişi varmı acaba şimdi bunuda göz önüne almak gerekiyor

8. kardeş bilinçsizce yapiyorsun bunda hiçbir sakinca yok ama bunu firsata çevirip lowdan çikmayan adamalr var günde 100-200 hatta 300bin uri kasiyorlar bu haksizliktir böyle yapan herkez cezasini almalidir

9. biz bu konuyu sporta da taşıdık ama bi çözüm bulamadılar benim bildiğim low dan çıkmayan tek klan svat klanı :) adamlar 7/24 orda :)

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Modumuz cevap vermiş teknik ekib bilgisi dahilindedir şuan bu konu dahilinde bizlere verilen bir bilgi yoktur sorunun giderilmesini bekliyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.