Cep Telefonundan Oyuna Nasıl Girilir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SERDENGEÇTİ[tarsus] tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam;

Başlık yeterince açık sanırsam ''Cep'' telefonumdan oyuna girmek istiyorum ama giremiyorum isim ve şifremi doğru yazmama rağmen isim veya şifre uyuşmadı diyor yardımcı olursanız sevinirim ? Teşekkürler.

2. Merhaba ,

Her telefondan girilemiyor aslında tam olarak neler gerekiyor bilmiyorum fakat şimdilik konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. Heterodox

Heterodox User

girebiliyorsan da girme pek sağlıklı bir şey değil çünkü

4. titans___

titans___ User

**** LİNK YASAK burda yazıyor ama çokda sağlıklı değil diyorlar

5. KARANLIK

KARANLIK User

6. titans___

titans___ User

sayın modum kusura bakmayında bu zaten dark orbitin kendi forumundaki bir yern linki yabancı link vermem bunu bilmiyordum yani forumun linkinide attmayın diyorsanız ben arkadaşa yardımcı olmak istemişdim

7. Merhaba ,

Geçmişte yani eski forumda iken bazı sıkıntılar yaşandı. Bu nedenle özellikle forum dışı link paylaşımı yasaklandı. Forum içi link ise Bölüm Adı > Konu Başlığı şeklinde bilgi verilebilir.

İyi forumlar.

8. webce

webce User

cep telden gırsende oyuna gemıyı yonlendırmelerde sıkıntı oluyor pek saglıklı olmuyor ben denedım girdim ama gemıyı yonlendırırken sıkıntı yasadım bıdaha da denemedım

9. ANKARALI

ANKARALI User

Ben puffinden rahatça oynayabiliyorum

10. Merhaba,

Flash Player destekli tarayıcıyı mobil cihazınıza indirerek oynayabilirsiniz. Fakat hayal ettiğiniz kadar iyi olmayabilir :)

İyi Forumlar.

11. Selam
    Öncelikle cevap yazan forum yöneticilerine ve arkadaşlara teşekkür ederim.Cepten oyuna oynamak için değil belli başlı görevleri helledip hemen çıkmak için misal skylab taş transferleri ve satışı gibi yoksa cepten girip kristalon dönecek değilim :)))
    teşekkürler...

12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gereken cevaplar doğrultusunda konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.