Destek Cephane Geçişi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NoMasteRs tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NoMasteRs

NoMasteRs User

Merhaba kolay gelsin. Sayın adminim uzun süredir devam eden bir küçük sıkıntı var düzelir diye bekledim ama düzelmedi. Hellstrom 5 li roket geçişlerinde bir tıklamada aktif olmuyor. sar roketinden ubr ye geçmek için belkide 5 6 kere tıklayınca geçiyor. Buda sıkıntı yaratıyor. Destek ekibe iletmeniz mümkün mü ? Bir kaç arkadaşımdada aynı problem var. Başkalarınında bunu yaşadığını tahmin ediyorum.
    Flaş player güncel. Farklı tarayıcılar ve son sürümleri denendi.Çerezler ve önbellek daima temiz.. Yetmedi format atıldı. İnternet hızı gayet stabil..

2. supprta iletirseniz onlar zaten hemen ilgilenir diye biliyorum.

3. Aynı sorun bendede var bende onu slot çubuğuna alıyorum klavyede tek tıklamada çözülüyor sorun :)

4. Aynı sıkıntı bende de var roketlerde sabit oluyor, bazen lazer geçişlerinde bile oluyor

5. Slotlarda sürükle-bırak özelliği olduğu için tıklamakta zorlanıyorum. Buna çözüm gelmesi gerek. Bu özelliği kapatmanın yolu varmı?

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Durumun farkındayız ve teknik ekibe illetik.En kısa zamanda çözülecektir.Sabırla bekleyiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.