cephane kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TearsFears] tarafından 20 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba size şimdi cevabını bildiğim ama çıkar yol bulamadigim icin saçma bir soru sorucam.Bende 1.2m x2 300k x3. 100k x4. 100 k sab-50. var 19 seviye 27 arge 9 iris 10 pro full lf4 gemiyim ben bunlari nasil milyonlara cikarabilirim milyon olmasada hesabini yapmadan kasilmak istiyorum Simdi pala topla kapi yap demeyin palanin durumu ortada uri zaten hangisine yettircem bir yardimci olun lütfen veya bu seviyelerde acima sık gitsin diyen de var mi??

iyi forumlar...

2. Günlük görevlerden gelen uriyi biriktirip öyle kapı açmaya çalış bu esnada zaten cephanen artar. x1 ile kasılmaya devam et bi yandan da.

3. eray

eray User

Kutu toplayıp zeta yapabilirsin,gg açarken de çok olmasa da cephane geliyor. Eğer katlayıcı alırsan ve pvp de toplarsan rahat edersin, zaten avantaj kutularından da cephane çıkıyor. x4 için kapı yapmaktan başka çaren yok

4. Kapılara gg basarak kolayca kasabilirsin :)

5. ateistkeci

ateistkeci User

Günlük olarak 200 enerji topluyorum Palladium kasarak ve 20k x2 10-12k x3 1k x4 veriyor

Eğer katlayıcın varsa pvp haritasında kutu toplayarak çok daha fazlasını toplayabilirsin zaten sorun yaşamadan :p

6. Cumartesi pazar ful kapı dönerek cephane kasabilirsin tabi uridium varsa

7. Merhaba dostum şimdi sana bütün bilgimi aktaracağım. Öncelilke Uridium harcamanı tavsiye etmiyorum 5-3 haritasında paladium topla.
    Biriktirdiğin paladyumları GG enerjisine dönüştür (15 Paladium = 1 GG enerjisi) Pazar günleri Kapılarda x2 ödüller oluyor. Bu ödüller Cephane yada kazanacağın uridiumu katlamaz ancak TP , Şeref ve Anahtar gibi unsurları katlar. Cephane kasmak için sana önereceğim 3 kapı mevcut. Bu kapılar sırası ile Apha , Beta ve Gammadır.

NOT: Pala toplamak çok sıkıcı biliyorum dostum ben ekranı ortaya alıp film izliyorum peti açıyorum gemi halkaya çekiyorum sadece bağlantım kopana kadar afk duruyorum kopmadan arada tıklıyorum pet zaten topluyor ayrıca oyunda bedava elde edebileceğin bir şeye neden uri veresin öyle değil mi ? kolay gelsin şimdiden

8. Vip+indirim varsa alpha beta gamma dönüyosun yetiyo.

9. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

arkadarlar zaten belirtmiş indirim+vip+hafta sonu indirimiyle abg açıp neredeyse hiç uri kaybetmeden yapabilirsin
    ama alfa açtın mesala diğerlerinin parçaları bitmedi alfayı ku bitir sonra devam et beta açıldı betayı bitir devam et genelde 1 gamma açılana kadar 3 veya 2 alfa açılıyor 2 beta garantisi var böyle böyle çok rahat kasarsın kapıları x2 ile yaparsan daha iyi olur.
    NOT: 400K urin yoksa kalkışma daha azıda olur ama sen garantiye al kapılardan gelen uri zaten seni neredeyse fitliyor genelede 15-20 k en fazla zararın oluyor.

10. eray

eray User

Ek olarak gg basarken mümkünse phoenixe geç veya dp si düşük hiç kullanmayacağın bir gemiye,böylece nano gövdeye parça çıkmamış olur kapı parçası çıkma şansın artar :)

11. tesekkurler kilitlenebilir

12. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.Gerekli cevabın verilmesinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.