Cephane slot değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √αίt_ѕєєᴾᵛᴾ-ᴮᴱᴺᴵᴹᴰᴵᴿ tarafından 24 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba kolay gelsin benim sorum şu;
    Goliath gemisinden spearhead gemisine hangarın yanında ki sayılardan geçtim ve spearhead gemisinde dizili olan cephane, ema, insta slotların hepsi Goliath gemisinde nasıl dizdiysem o şekil de geçti baya karıştı anlayacağınız. Eski haline nasıl geri döndürebilirim yardımcı olur musunuz

2. oyundan çıkış yap tekrar o gemiye giriş yap düzelmezse bir daha gemi değiştirirken oyundan çıkış yapıp gemi değiştir diğer türlü karışıyor hepsi

3. Hocam çıkış yapıp tekrardan girdim ama yine aynı düzen değişmedi

4. dostum düzelmediyse yapacak bir şey yok 5 dakikanı almaz tekrardan yapmak can sıkıcı ama dediğim gibi yapacak bir şey yok oyundan çıkış yapıp gemi değiştirirsen sıkıntı olmaz ben öyle yapıyorum çünkü

5. teşekkür ederim :)

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Böyle durumlarda tek çözüm sıfırdan slotları tekrar dizmektir. Konunuz isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.