Cephane yetersizliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve int1-1 tarafından 8 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. int1-1

int1-1 User

merhaba kolay gelsin arkadaşlar benim gemiye cephane dayanmıyor diğer kapılar olmuyor bende karar verdim sadece alpha beta gamma yapacam pazar günleri 500 bin uridium ile vip ve indirim paketi varken ne kadar x4 mermi yapabilirim abg kapısı toplam yaratıklarlan birlikte 150 bine yakın uridium veriyor yanılmıyorsam teşekkürler

2. Merhaba,

Öncelikle başlığınızı konu içeriğine uygun olarak düzenledim ve konunuzu uygun bölüme taşıdım.
    Bu bölümde arkadaşlarımızın konunuza daha çok katılacağını ve fikirlerini söyleyeceğini düşünmekteyim.
    Cephane sıkıntısı yaşıyorsanız şuan ki izlediğiniz yol çok mantıklıdır, ne kadar UCB-100 mermisi kasarsınız onu bilemeyebilirim çünkü kapılara hangi mermiyi kullanacağınız değişkenlik gösterecektir.
    Tavsiyem zamanla alakalı çok sorun yaşamıyorsanız kapıdaki yaratıklara MCB-50 mermisini kullanarak yapınız.
    Böylelikle daha çok birikim yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Moduma katılıyorum kapıları dönerken x3 sıkarsan senin için birikim yapmak daha kolay olur şuan ben de senin taktiğin ile ilerliyiyorum işe yarıyor ama x3 sık kapıalrda :D

4. int1-1

int1-1 User

dediğiniz mantıklıdır ama x3 ihtiyacımda vardır 100 yeni görev için yetmiyor dayanmıyor çift vuruş alıp harcıyorum lazerleri sanırım cephane için mcb 50 olsun ucb 100 olsun ikisi için tek çare alpha beta gammadır başka olamaz galiba

5. Kardesim uri sıkıntin cepane skındin warsa alfa beta gama ortalama 5000 bn gg acilir hepsi indirim pateki viple .275 bn u yapar maksimum minumum da 150 bn u kasarsin 120bn uridyum zararin olur ama aldigin cepaneyide sayarsan hicbisey..

6. Hesap yap ve uri birikimi yap,ardindan belirledigin bir tarihte desteklerini cekip abg dönersin bu sekilde normalde gore daha az cephanen gider.Bazi bolgelerde kamikaze kullanmani oneririm,cephaneni x3te harca.Bu sekilde bir yol izlersen birikim yapabileceksin.Unutma ki hedefine ulasmak icin fedakarlik yapmalisin,İyi oyunlar.

7. int1-1

int1-1 User

500 bin uridium için indirim paketi çekip çift destekleri almam değmez yani kaç milyon uridium yaparsam sağlam cephane yapabilrim teşekkürler

8. arkadaşım kapıda cephane gerekmiyorki kamikazen varsa tek lazer sıkmadan hepsini geçersin sadece gama krislerde o da sabrın varsa onlarda kami ile gider :)

9. int1-1

int1-1 User

dostum vipsiz oyun olmaz ki struner lordakia saimon kristallin sibelonit protegit kamikaze ile yapılıyor konuyu yanlış anladınız galiba :)

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hafta sonu 500k uridiumla başlayıp biraz şansın yardımı ile o uridiumu 600-700 k yaparım ben :D

α, β, γ kapıları yedekte açılmadan yapıldığında çoğunlukla kar etdirmektedir. Bazense zararda etdirebilir tabii.

İyi forumlar.