Geri bildirim Cephane Yükseltmesi Hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ahmeetsn tarafından 20 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmeetsn

ahmeetsn User

Öncelikle Merhabalar,
    Foruma yeni katıldım ve bir önerim mevcut. Konu yanlış yerde mi bilmiyorum, eğer ki öyleyse şimdiden özürlerimi iletiyorum...

Dip NOT: Daha önce önerildi mi bilmiyorum önerildiyse konuyu kapatabilirsiniz.

Önerim şudur:
    Biliyorsunuz oyunda cephane sıkıntısı çeken veyahut farklı sorunlar yaşayan bir çok insan mevcuttur. Oyun içerisinde x1 cephanesini belirli bir miktar karşılığında x2'ye yükseltelim. Buda aynı şekilde x2 > x3 şeklinde. Lakin şöyle bir şey var buna sınır koyulmalı yoksa suistimal edebilecek bir çok insan olacaktır. Ve belirli yükseltme sınırı falan olması gerekebilir. Sizce oyunda böyle bir özellik olsa güzel olmaz mı?

Bu özelliğin gelmesi eminim ki bir çok soruna yol açabilir.
    Önerim budur beni dinlediğiniz için teşekkür ederim...

..blade..53 bunu beğendi.
  2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Düşüncelerinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu'na kurallara uygun bir şekilde açarak diğer üyelerimizden destek alabilir, cephaneler ile ilgili daha önce açılmış önerileri buradan inceleyerek siz de katkıda bulunabilirsiniz. Yeterli destek gördüğü takdirde biz de haftalık raporlarımıza ekleyerek konunun bir üst merciler tarafından değerlendirilmesini sağlayabiliriz.
    Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.