Cephane

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_►z™ImmoЯTaL™__▼~Я₮ tarafından 22 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar.80.000 lazer yerim var.Ama kapı yapacağım için gg açıyorum ve haliyle cephaneler taşıyor.Baya uzun zamandır boşa lordakia ya bile x2 çakıyorum çünkü x1 yok.Bunun bir çaresi yokmu?Arkadaşım otomatik lazer falan alan cpulardan al dedi o kendi alıyor yer olmasa bile dedi.Ama almıyor x2 sıkıp duruyorum herşeye.Tabi roket yeride yok 4000 plt2021 var.Kapılara biriktiriyorum ama bu gidişle birşey kalmayacak.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Otamatik lazer satın alaım cpusu ile istediğiniz lazeri otomatik aldırabilirsiniz resimde de gördüğünüz gibi cpu yu yerleştirdikten sonra sağ altta kullan bölümüne tıklayıp lazerinizi seçerseniz 1000 lazer cephanesinin altına düştüğünde otımatik alacaktır her 2 konfinizdede aynı seçenekleri uygulayın.

3. Saolun modum.3 yıldır oynuyorum hiç görmedim böyle birşey.Geri kalan cephaneleri biriktirelim bari .)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Roketler için ise bu şekilde yanlız her 2 konfigürasyonda farklı 2 cpu olmalıdır.

5. 3 yıldır boşa oynamışsın kardeşim :) yazık olmuş lazerlerine :)

6. 3 yıldır bunu keşfedememiş olman ve birinin seni uyarmamış olması hayli ilginç

7. Merhaba ;

Konuya gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.