Cephaneler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAZELNUT tarafından 28 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HAZELNUT

HAZELNUT User

Merhaba;
    Aslında TR5 serverında oynuyordum full gemimi bıraktım TR4 serverında oynuyorum gemimi fulledim ama birşey farkettim x1 cephane mermisi ile oyuna yeni başlayanların bize yetişmesi çok zor. X1 mermisi sonsuz X2 mermisi credi ile satılmalıdır.
    Adminim cephane konusunu supporta bunu konuyu bildirir misiniz? Herkes için çok güzel olur.

2. Zaten boyle bir konu açılmıştı bu konuyu açacaginiza ona destek olun ki adminler de raporlarina ekleyebilsin :)

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Daha önceden Güncelleme ve Fikir Havuzunda bulunan ve sizinle aynı fikri paylaşan Cephaneler konusuna destek olabilirsiniz. Destek olmak isteyeceğiniz konulara Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

Luminous ve .Hypnos. bunu beğendi.
  4. HAZELNUT

HAZELNUT User

O konuyu gördüm 2017 yılında açılmış 3 yıl olmuş ama herhangi bir faaliyet olmamış. Bence en kısa zamanda olmalıdır. Çünkü oyunu bilmeyip hemen güçlenmesi için X2 mermisine ihtiyacı var. Sayın adminim bu konuyu supporta acilen bildirir misiniz?

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Supporta bildirmemiz bu konuda bir şey ifade etmiyor. Konuya destek verip güncel tutmalısınız ki biz de raporlarımıza ekleyebilelim. :D Ama şunu da belirtmeliyim ki bu güncellemelerin oyuna uygulanması konusunda son karar merkez ekibin.

İyi forumlar dilerim.

lllecelll bunu beğendi.
  6. lllecelll

lllecelll User

bu oyuna yapılması gereken o kadar çok iyileştirme var ki ama nedense sürekli yeni yeni malzemeler çıkıyor :mad:

7. HAZELNUT

HAZELNUT User

Cephane konusu biran önce halledilmelidir. Adminim supporta mail atar mısınız?