Cerberus diroit hakkında

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve KutSaLUfuK tarafından 25 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KutSaLUfuK

KutSaLUfuK User

Nasıl elde ediliyor bu tasarım?

2. Emprian seferi diye etkinlik var 2 hafta falan önce gelmişti o etkinlikte etkinlik anahtarlarıyla emprian kutusu açınca çıkıyor sadece ihtimali düşük ama genelde çoğu kişi paymentten kutu anahtarı alıp buluyor ortalama 300-400 kutuda 10 tane cıkıyor diye biliyorum başka elde etme metoduda yok diye biliyorum.

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

4. uzun zamandır oyunda yoktum yaklaşık 3 senedir bi 50 gündür aktifim, gireyim şu cerberusu halledeyim dedim tam da etknlik denk geldiği için sevindim haftasonu kapı yaparak bol bol anahtar düşürüp kutu açacaktım ancak DO hiç sağolmasın cumartesi günü ikindi vakti başlayıp salı gününe kadar devam eden oyun çökme sorunuyla ne kapı yapabildim ne anahtar düşürebildim 1.5 güne karşı da salı günü x2 getirdiler ancak onun da geceden ilk 3-4 saati sorunluydu, diyecek çok şey var ancak çoğu onur kırıcı ağır sözler içereceğinden ve karşıda arsız bir ekip olduğundan söylemeye de değmiyor. Yıllardır değişmeyen tek bir şey oyunu çöpe dönüştüren oyunun çöp sahipleri 15 yılı geçmiş hala aynı rezaletler...
    hE 'O ZAMAN BIRAK OYNAMA KARDEŞİM' diyenler olacaktır bırakıyorum zaman zaman ayrıca bu kurulacak cümlenin ise oyunun sağlığına hiçbir katkısı oolmaz boş konuşmaktan öteye gitmemiş olur. Çeşitli oyunları oynuyorum güzel güzel ancak ne yaparsın çocukluk arkadaşlarına oynadıgın bir çocukluk oyunu bu, arada canın çeker biraz özler oynamak ister, birkaç ay vakit geçirirsin taki yine iyice miden bulanıp tekrar soğuyup oyunu tekrar bırakana kadar. Konsepti güzel olan bir oyunun hele ki ilk çıktğı zamanına göre böyle bir çöpe dönüşme süreci ticaret amacından başka bir amaç güdülmediğini ortaya koyuyor sadece.

*airman_1_1*, titans___ ve Dontforgetme bunu beğendi.