Cerberus Droit Tasarımı Çıkarma Şansı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve EFKARLI tarafından 9 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. EFKARLI

EFKARLI User

Selamlar, hazır empyrian etkinliği gelmişken anahtar alıp cerberus tasarımlarını fullemek istiyorum. Malum fullendiğinde 10 npc hasarı 5 hasar 10 kaçınma veriyor, kasılmak için hali hazırda kullandığım havoc ya da spartanlardan çok daha iyi.

Cerberus tasarımını fulleyen arkadaşlar kaç anahtarda fullediler paylaşırlarsa sevinirim.

Diğer türlü açıklanan oranlara baktığımızda çıkarma şansı %0.03 oluyor. Bu orana göre fullemek isteseydim 330 tane empyrian anahtarı almam gerekirdi ki oyundaki oranların açıklananlarla aynı olduğuna inanmıyorum.

2. şahin1

şahin1 User

200 anahtar ama aynı haritada dolaşırsan çıkmıyor hemen ama haritada dolaşman gerek 2 tur sonra başka haritaya gideceksiniz.

titans___ bunu beğendi.
  3. titans___

titans___ User

200 anahtara fullenir mi ? Ben anahtarları biriktirip açmayı düşünüyorum da , bu etkinlikde kapılardan aldıklarımız durucak heralde ve 250 falan yapıp öyle açmaı düşünüyorum işte 50 anahtar da bana hiç çıkmadı tabi ki kendi beceriksizliğim ve şansızlığım her zaman ki gibi olduğu için işte seneye açarım o kadar kutuyu toplayıp , zaten spartan %10 hani %5 için o kadar acele etmesem mi zaten oyun habire bir şey çıkartıyor , 2 sene sonra ne çıkar diye de soğudum , bu kadar zor bulmayla hele ben bu şansla nalet gitsin dedim de tabi bu benim düşüncem , demokrasilerde fikir belirtebiliyoruz da oyunda geçerli mi ?

4. şahin1

şahin1 User

acele etme kardeşim bunlar spartandan çok farklı değil biriktir öyle aç 3 ayda bir nerdeyse bu etkinlik çıkar

5. 41krvfb41

41krvfb41 User

500 anahtarda falan anca fullenir şansın varsa.500 altına imkansız fullemen.ben 80 kutuda 0 çıkardım

6. 5 anahtarda 1 görsel tasarım 2 cerberus 2 tane 10.000 uri geldi. 4-5 te açtım

7. şanslı olan 100 anahtardada fulleyebiliyor

8. 10 anahtarda 3 adet buldum şans işte

9. titans___

titans___ User

aynen kapı yapıp açcam , arada açtım da çıkmayınca sabır sabır biriktir de biriktir nasılsa geliyor % 5 fark var o da öyle veya böyle ayrı hasar destekleri geliyor NPC BO 1 ve BO 2 çıkabiliyor ve bekliycem de ha ne zaman çok çıkar yeni bir Diroit Satışa çıkarttıkların da , hani Zeta da Havoc zor çıkıyordu şimdi 2 atıyor da işte 2 sene ye fullerim o kadar da aceleye gerek yok , hastalık atar telafi ederim .

Sayfayı Paylaş