CERBERUS MU ARTEMİS Mİ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve UzdUşiR tarafından 30 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. UzdUşiR

UzdUşiR User

özelliklerine göre hangi diroit tasarımı daha iyi ?

2. bence cerberus . Aynı yaratık hasarı ama %5 hasarı var

3. benim anlıyamadığım.habire yenilik yeni yeni itemler.gerçi herkese çıkmıyor herkes çıkartamıyor.ama çıkmış olsa item kalabalığından oyun donma yapıyor fazla itemlerinizi satın diyorlar.habirede yeni yeni itemler çıkarıyorlar.galiba ağa bizimle dalga geçiii

4. artemis hız mı veriyor bi yerde öyle duydum

5. kaanomry

kaanomry User

artemis + olarak ne veriyorki cerberus tamam pve icin artemis icin adam akıllı acıklama yok kimisi %5 hız veriyor diyor kimi vermiyor diyor

6. Yıllar önce bigboy adında çok yavaş giden bir gemi kullanan arkadaşım geminin hızından bıkmış en son gemi çok ağır deyip hızlı gitsin diye fazla ekipmanların hepsini satıp gemiyi hafifleterek hızlandırmayı düşünmüştü ama sonuç hüsrann :)) seninki de onun gibi oldu.. Bunun fazla itemle bir ilgisi yoktur maalesef :))

Son düzenlenen: 30 Mart 2024
  7. Hergele

Hergele User

5 tane cerberus 5 tane artemis koy %20 hasar elde ediyosun

8. Fatih34

Fatih34 User

hangisi daha iyi bilmem ama cerberus ve ya artemis takılcak oyun yok şuan açılmıyor

9. hatta bu forum sayfalarının birinde yazmışlardı.ordan biliyorum.arayıp bulmaklada uğraşmak istemiyorum.gördüğümü yazdım.

10. desene bunlar elinde olmayan adamın %20 hasarı azaldı

11. Hergele dalga geçmiş bence

12. kanki dalga geçmiş ama yine de sen bilirsin

13. işin garibi bendede açılmıyor ama oynayanlar var.nasıl bağlantı hatasıdır anlamadım

titans___ bunu beğendi.
  14. noktakoyam

noktakoyam User

cerberus tabiki