Cerberus ve Hermes

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve byeno7 tarafından 26 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. byeno7

byeno7 User

Bir set Spartan ve 1 tane Hydra roketatarım var. Bölünme kristalini Hydra ve Neptun için biriktiriyorum.(şuanda 1600 bk var) 2.set droit tasarımı Cerberus mu Hermes mı yapmalıyım?

Pve'de Solace Plus/Solaris Plus kullanıyorum
    Pvp'de Goli Plus/Citade Plus kullanıyorum

bana kombinasyon önerirseniz sevinirim

2. SELGAE

SELGAE Guest

Merhaba,

PvE kullanımı için Cerberus daha iyi olacaktır. PvP kullanımı için Hermes öneriyorum çünkü Citadel Plus kullanıyorsunuz.

Diğer oyuncu arkadaşlarımızın yorumları için konuyu açık bırakıyorum. :)

İyi forumlar :)

3. KruelSiege

KruelSiege User

Cerberus'u şu anda bir yerden elde etmek mümkün mü?

4. byeno7

byeno7 User

Cerberus empyrian etkinliğinde geliyor büyük ihtimalle martta olacak. Bende o döneme kadar uri biriktiriyorum. Urileri ya hermes için deltaya basacağım ya da empyrian etkinliğinde abg ye.

cevap için teşekkürler
    maliyet hesabı da önemli benim şuan 1.300.000 urim var. Formda cerberus için 200-250 kutu, hermes için ortalama 50 delta gibi oluyor tabi şans faktörü de önemli.
    öneriler devam ederse iyi olur

Son düzenlenen: 27 Ocak 2024
    KruelSiege bunu beğendi.
  5. SELGAE

SELGAE Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur. Eğer cevap alamadığınızı düşünüyorsanız tekrar konu oluşturabilirsiniz.

İyi forumlar :)

mehmetmertkurt1 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.