Cerrah almalımıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hodrimeydan tarafından 2 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese keyifli forumlar. Dükkana cerrah geldi ve alıp almayacağım arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim. Gemi özelliklerimide yazayım.
    full lf4 5`i yeni [10 iris (karışık +10lv geliştirmeli)] 10 havoc 4 hercul açık arttırmadaki tüm goli tasarımlarım var + turkey g-champion var oyunda tek yaptığım şey kappa idi ama kappaya cerrah alıp öylemi devam etsem 220k uri var vip+indirim çekip almayı düşünüyorum sonrada kappaya devam etmeyi düşünüyorum almalımıyım yoksa yetenek tasarımlarıyla takılıp kappa dan hercullerden sonra cayborg a felanmı uğraşmalıyım ama öyle yaparsam uzun süre yetenek tasarımlarıyla kalıcam kafam karışık bilginizi esirgemeyin :)

2. Merhaba,

Elinizde olan uridiumu iyi değerlendirmenizi öneririm.
    LF-4'lerinizin geliştirmesi sayıca çok fazla değildir ve seviyeleri de en yüksek seviyede olmadığından bu kısıma yönelebilirsiniz.
    Geliştirme indirimi geldiğinde geliştirirek uridiumdan tasarruf yapabilirsiniz.
    Cerrah gemisini çok seviyorsanız alabilirsiniz ama şuan hercules diroit tasarımlarınızda eksik olduğundan çok mantıklı bir tercih olmayabilir.
    Arkadaşlarımızın önerilerine göre fikriniz şekillenecektir.

İyi forumlar.

3. Önceliğiniz kesinlikle irisleri geliştirmek olmalı. O andan sonra herhangi bir geliştirme yapmayın bana kalırsa, hele ki lf4 leri geliştirmeyin çünkü oyuna gelen yeni lf4 ler sayesinde eski lf4 ler çöp olacak öyle yada böyle. Elinizdeki uridium u lf4 geliştirmeye vermek bana pek makul gelmiyor. Onun yerine kappa yapmanız ve herkuleslerinizi fullemeniz yararınıza olacaktır. Cerrah sorunuza gelince de eğer cyborg almaya çok varsa cerrah almanız faydanıza olacaktır. Çünkü aynı anda tp,şeref ve hasar veren ikinci bir gemi yok bu oyunda ve gelişmekte olan bir pilot için kesinlikle sahip olunması gereken gemi olarak görüyorum :) Şahsen ben gelişirken Cerrahım yoktu ve hep yokluğunu aramıştım :D

4. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Sayborg olsun olmasın kapı yapma gemisi, görev gemisi, kasılma gemisi Cerrah' dır. Cerrah almanı öneririm. Geliştirmeyi her zaman yaparsın ama Cerrah her zaman gelmez.

5. teşekkürler konu kilitlenebilir almamaya karar verdim

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.