Cerrah Bugünlerde Uri İle Dükanda satılışa Sunulmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EgitBaBa tarafından 26 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cerrah Bugünlerde Uri İle Dükanda satılışa Sunulsunmu ?

1. EVET DÜKANDA URİ İLE SATILMALI !

oy sayısı 23
    74,2%
  2. HAYIR SATILMAMALI !

oy sayısı 8
    25,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EgitBaBa

EgitBaBa User

çoğu kişi ne zmandır cerrah tasarımının cıkmasını bekliyordu cerrah cıktı ama uri ile satılmıyor ve coğu kişi cerehı alabilmek için uri biriktirdi ama hevesleri kursaklarında kaldı :) ben kesilikle bugünlerde dükanda uri ile satılması taraftarıyım...

2. Bence cerrahın böyle satılması daha uygun herkes alamasın her yer yeşil olmasın ;)

3. EgitBaBa

EgitBaBa User

ALINDIKTAN SONRA GEMİLERE RENK SEÇENEKLERİ GELEBİLİR AMA SATILMASA CERRAHI OLMAYANLAR İÇİN GÜZEL OLMAZ...

4. Öncellikle şunu belirtmek isterim ki cerrah oyunun dengesini aşırı derecede bozuyor.

+1 jerenetör ve çarkla normal vegayı geçiyor.

2. Olarak büyük yazmak kurallara aykırıdır.

5. EgitBaBa

EgitBaBa User

peki ozamn niye şuan çoğu oyuncudalarda mevcut tabiikide encok parası olanlarda :) ve sizinde dediğiniz gibi oyunun dengesini bozuyor olmynlara dez avantaş oluyor oyunda bu yüzden herkes alabilmeli :D

6. Çoğu oyuncuda mevcut çünkü millet birbirini ezmek için aldı o tasarımı şu gözlerinizin önünde ki perdeyi çıkarıp etrafa bakın.

Serverlarda 1-2 tane aegis citadel spearhead kaldı.

Hezarfen bile göremez olduk.

Sentinel spectrum bulmak bile zorlaştı.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  7. Böyle bir şey şuan için çok mantıksız bence uri ile satılcak olsa uridium alımlarına hediye olarak koyulmazdı bence uridium ile gelmememli artık payment olarak gelmeli gelecekse en düşük şekilde hazerfen gibi satışa sunulmalı yani 3 günlük süre ile benim cerrah tasarımım yok inş bir sorun çıkmazsa bu pazar alıyorum tuzum kuru diye bu muhabbeti yapmıyorum tabiki de ancak böyle olması arkadaşlarında söylediği gibi kesinlikle özel bir tasarımsa özelliğini yitirmemeli zaten uri ile çıkması bile yanlıştı bana soracak olursan adamlar okadar emekle görevlerini yaptı etkinlikte elit harcadı aldılar sonrasında uri ile dükkana girdi her geldigindede oyunda değildim olsam alırmıydım evet alırdım ancak doğru olduğnu düşünmüyorum bu şekilde gelmesi ve payment olarak gelmesi mantıklı benim fikrim bu yönde

8. EgitBaBa

EgitBaBa User

daha öncede uri ile dünkana geldiği için gene gelmesi hiç bir sorun yaratmaz diye dişünüyorum tabi siz farklı düşünüyor olabilirsiniz.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

2-3 gün boyunca uridium alana hediye olarak veriliyor. Sizin istediğiniz şekilde en azından yakın bir zamanda çıkartmaları çok zor.

İyi forumlar.

10. EgitBaBa

EgitBaBa User

siz daha iyi bilirsiniz admin bey ama benim düşüncem gelseydi iyi olurduydu çünkü bildiğiniz gibi çoğu kişi ben dahil uri ile gelecek diye dişünüyorduk ama gelmedi bu yüzden bu konuyu açtım çoğu kişi cerrah için uridium biriktirdi şimdi ne yapsınlar o uri leri :D

11. Yohhh size cerrah :p

Arkadaş şu cerrah çıktı eski tasarımlar unutuldu...

12. EgitBaBa

EgitBaBa User

aynen ne emeklerle alınmıştı o tasarımlar şimdi hepsi gözden düştü :)

13. Merhaba ,

İlk çıktığı zaman yanılmıyorsam 1 hafta kadar uridium ile satıldı. Daha sonra yine süreli olarak uridium ile satıldı diye hatırlıyorum. Fakat daha sonra kampanya şeklinde yani uridium alanlara hediye olarak verilmeye başladı.

İyi forumlar.

14. EgitBaBa

EgitBaBa User

evet olabilir ama şuan sadece cerrah isteyen biri için 182 tl bir tasarım için vermesi mantıklımı sizce :)

15. Hala en iyi tasarımlar spectrum ve sentineldir cerrah bularla boy ölçüşemez 1 vs 1 lerde kendilerine ait çok güçlü yetenekleri var % 10 kalkan vermesi zaten ap ayrı bir mevzu bence abartmayın cerrahı ben sadece koleksiyon için istiyorum vru luyum drioitlerim yeşil robo bat tasarımı cerrah la güzel gider :D birde yeni petler çıktıgında yeşil pet tasarımını alınca tamam olcak takım :D

16. EgitBaBa

EgitBaBa User

hem vuruş hem rütbe hemde ek bir sılot veriyor diyerlerinde öyle bişey varsa bencede cerrah şart değil :D

17. Yanlış düşünüyorsun dostum haritada kendi başına takılmak için gayet güzel bir tasarım ama yukarda belirttiğim ağır abilerinin önünde diz çökmeye mahkum bir tasarım yratık kesersin kapı yaparsın bunlar için güzel ama pvp ye cerrahla çıkarsın bir sentinel prime seni havuç eder 1 jeneratör hızdan başka bir işine yaramıyor sıkıntın olmasın hiç :D

18. EgitBaBa

EgitBaBa User

yanlış düşünmüyorum dediğm çok doğru cerrah cıktı diyerleri gözden düştü :D

19. Gözden düşmüş hiç birşey yok sadece hepsi yeri ve zamanına göre kullanılmayı bilen oyuncuların ellerinde süper işler görmeye devam ediyor bu cerrah sevdasıda birgün gelip geçer lakin biraz araştırıyorsan 3 yeni tasarımın geleceği bu sene veyahut 2017 de çıkıcağı konuşuluyor taslak çizimleri bile mevcut yani şunu demek istiyorum bu bir moda gibi bugun cerrah yarın kaos ondan sonra lucifer ondan sonra darkwar verdiğim isimleri araştır biraz cerrahı bir köşeye bırakır 300 k urini bir sene saklarsın emin ol :D

20. EgitBaBa

EgitBaBa User

lafımın arkadasındayım :D madem araştırmayı seviyorsun o zaman sor soruştur bakam şuan en gözde tasarım hangisiymiş e bende tam olarak onu istiyorumbu kadar doğal ve basit :D ama tabikidede dediğin çok doğru sana katılıyorum söyledikleride haksız değilsin yarın bir tasarım daha cıkar bu sefer ondan bahseder milet :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.