Cerrah Çıksın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***PİTTBULL*** tarafından 12 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cerrah Ne Zaman Çıkacak Bilgisi Olan Var mı ? !!!

2. Bilinmeyen bir zamanda.

***PİTTBULL*** bunu beğendi.
  3. bıktım yav bu nedir dolandırıcılar resmen dicemde ban yicem

4. Merhaba ,

Ne zaman çıkar ya da çıkar mı bunu bilemeyiz. Tamamen merkez'in alacağı kararlara bağlı olarak çıkar ya da çıkmaz.

Bunun dolandırıcılıkla ne alaksı var ? Zamanında bir çok defa satışa çıktı. Alabilenler aldı alamayanlar maalesef alamamış oldu. Fakat bu konuda Darkorbit kesin olarak belli aralıklarla v.b. şekillerde satışa çıkacağına dair bir bilgi veya duruyu yapmadı.

İyi forumlar.

5. PARS ADMİNİN SÖZÜ : HAFTAYA TEKRAR ÇIKACAKTI ÇIKTIMI HAYIR !!!

6. Admin kafasına göre söylüyor.

***PİTTBULL*** bunu beğendi.
  7. sırf bu yüzden oyunu bırakacağım anca para anca para !!! oyuna yatırdığım para 1 milyar ama hala herşey parayla !!!

8. Oyun artık payment alışmak lazım.

9. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Twitch yayınında ne olacak ya da ne söylenecek bilemiyorum. Ayrıca yayının olacağı saatlerde uygun olmadığım için izleme imkanımda yok. Eğer bu konuda yakında çıkacağını söyledilerse o zaman çıkacaktır.

İyi forumlar.

10. atacanka

atacanka User

Arkadaşlar size 1 iyi bir kötü haberim var bir cerrah çıkmama ihtimali çok yüksek(kötü haber)
    iyi haber ise sıradaki goli tasarımı cerrahı gölgede bırakacak benden söylemesi :D isterseniz bunu balon diye yorumnlayın işterseniz paranızı biriktirmeye başlayın sadece 1 gün şatışta olacak ama fırsatt-ı muazzama olacak haberiniz olsun.

11. Merhaba ,

Bu konuda bize bir bilgi gelmedi ama siz öyle diyorsanız öyle olsun. :) :D

İyi forumlar.

12. atacanka

atacanka User

bu zamana kadar söylediklerimi kontrol edebilirsiniz %80 ihtimalle tutturduğumu farkedeceksiniz

13. Merhaba ,

Kontrol etmeye gerek yok zaten şu anda forum kontrolleri ile uğraşıyorum. :)

İyi forumlar.

14. atacanka

atacanka User

o halde size kolay gelsin

15. Merhaba ,

Teşekkürler size de kolay gelsin ve iyi geceler. :)

İyi forumlar.

ThePain bunu beğendi.
  16. slm kıyamet admin rica etsem bu pars admine söyle dükkana cerrah tasarımı bıraksın buneya 1 yıl oldu elimde 300 bin urıdıum var hala duruyor cerrah tasarımı bekliyorum çıksın artıkk supportta da yolladım çıksın artık oyunu bırakacam herkestte ceerrah tasarımı var bizi hep kesiyor onlar hiç kolay kolay patlamıyor bari bizede cerrah tasarımı ver

ThePain bunu beğendi.
  17. Böyle şeyler diyorsunuz sonra bizim gibi cerrah için kenarda birikim yapanları acaba mı diye düşündürüyorsunuz :(... Yapmayın bunu 2 kere geldı 2 kere kacırdım oyuna bile giremedim zaten dertliyim surgeon beklerken farklı bi tasarım diyorsunuz şimdide droitlerim bile şimdiden yeşil :D. Bilginin saglamlıgını bizlere bir kaç kanıtla gösterebilirsen memnun olurum açıkcası.

Son düzenlenen: 14 Şubat 2016
    ThePain bunu beğendi.
  18. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

Cerrahtan daha iyi bir tasarım var mı emin dğeilim ayrıca kim dedi cerrahtan daha iyi bir tasarım gelceğini ayrıca dükkana mı gelcek yoksa paymente mi veya ne zaman gelcek azcık detaylı bilgi ver :D

ThePain bunu beğendi.
  19. Bende cerrah bekliyordum halende bekliyorum. :) Youtubede birçok vs videosu izledim bastion tasarımlı adamların cerrahlıları yediğini çok gördüm hatta 3-4 cerrahın arasından adam kestiğinide.
    Bence tasarım bu kadar önemli değil 300.000-u Cerraha vereceğinize geminizin içine harcayıp geliştirme yapabilirsiniz bu daha faydalı olacaktır. Ama ben herşeyim full diyorsanızda cerrahı işsizlikten alabilirsiniz tabi :D
    Oyunda gelişme aşamasındaki arkadaşların cerrah almasından yana değilim, pişman olabilirler.

İyi forumlar...

ThePain bunu beğendi.
  20. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Yav hem cerraha ne gerek var ya. :) Şirket tasarımı çekin düşmana gidiyorsanız çok iyi damage atabiliyorsunuz.

Ve çıkacak evet ama Temmuzda...

ThePain bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.