Cerrah Haksızlık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

CERRAH

Anketin kapanma tarihi 29 Kasım 2015.
  1. evet 49 tl çıksın yada 300k uri çıksın

oy sayısı 11
    35,5%
  2. hayr herkes yeşile burunecek

oy sayısı 19
    61,3%
  3. kararsızım

oy sayısı 1
    3,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben cerrah sahibiyim , ancak çıktığı gibi gördüm ve dedim tamam bu çok işime yarayacaktır , 2 bucuk gün sabahlara kadar cubi ve kapı kastım 300 k kasamadım indirim çektim ve cerrahı aldım 3 saat sonrasında kaldırıldı Cerrah çok getirisi var pusattan daha iyi durumdan doğru ancak herkeste cerrah olmasınının hiçbir anlamı olmaz bence tamamen sıkıcı bir hal alır , işin gerçeğine dönersek cerrahı kullanmıyorum fazla :)

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Milletin Israrla bu Cerrah ' a takıntısını ben çözemedim. Sanki %20 Hasar Bonusu %20 Kalkan bonusu veriyor.

Tamam özellikleri tüm Goliath Tasarımlarına göre iyi de , Açıkçası Hezarfen , Venom , Diminisher , Sentinel Gibi Tasarımlar varken , İnsan neden cerrahla dolaşır ?

Ben dükkandan almıştım , Ama kullandığım yok

Oyunda Pusatla geziyorum , Burgu açıp , seri seri uzaylı kesebiliyorum

Tek bir Jeneratör yuvasının , oyunun tüm dengesini nasıl bozduğunu da pek çözemedim

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Büyüksünüz ! Yürüyün be adminim arkanızdayım :) :D

4. Oynda cerrah takıntısı vardır evet. bende severek almıştım tasarımı istiyenlere hak veriyorum . yoğun istek var isteyenleri düşünerek aslında çıkarmaları lazım

5. Yani hiç olmazsa benim gibi Admin gemisi takıntınız olsun ne o öyle cerrah ta cerrah :))

6. :) seninkide trajik bi takıntı

7. Şu an cerrah takıntımdan vazgeçtim. Bari admin gemisi olsun ...Birde phonex takıntım varki Akıllara zarar:))

8. Hayaller admin gemisi hayatlar .... :)

9. Konu nereden nereye gelmiş :)

10. Cerrahpaşalı varmı??:))Cerrahtan umudu kestik makara yapıyoruz:))

11. Sizde olduğu için anlayamazsınız modum.+1 jeneratör fazlasıda çark ile goliden rahatça kaçabiliyo.Hem tp hem şeref hemde hasar veren tek tasarımdır.bence bunlar yeterli sebepler.Hem madem abartılcak özelliği yok o zaman koysunlar dükkana.

12. Evet bi şekilde haklısın lakin mod da haklı. Oyunun tüm dengesini bozacak kadar değil :)

13. E deilse çıksın diyorum bende neye uğraştırıyolar bizi :)

Konu unutulmuş cerrah isteyenler nerde destekleri görelim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2015
  14. İstemeyen olarak destek verebiliyozmu: ))

15. WanKÜ1

WanKÜ1 User

evet oyunda cerrahın takıntısı mevcut konuya şöyle gireyim gemim full + full eksiğim yok şükür 2009 dan beri oynuyorum hezarfenim olduğu için dedim ben cerrah kullanmam biraz şeref takıntım var almadım sonra aradan 3 ay geçti savaşıyorsunuz mesela adamı kesicem adam kaçıyor çarkta bir cerraha yetişiliyor fakat kalkanım ve dp zayıf düştüğü için benden güçsüz adamlara kesiliyorum ve bu benim zoruma gidiyor bencede cerrahın tekrar satışa sunulması lazım şuan çok acayip bir denge bozukluğu var ha pusata gelirsek eyvallah modum pusat iyidir ama hangi pusat biriç savaşta dayanabilir? uzaylı kesersiniz ama iç savaşta pusat zayıf kalıyor hasarı tatmin edici ama can ve kalkan olarak cerrah veya başka goli tasarımıyla kıyaslarsak pusat sinek gibi kalır belki bu cerrahın tekrar satışa gelmesiyle serverlar cerrah dolacak ama yine gemiler oyuncular arası fark duracaktır yine iç savaşta cerrah yerine spectrum sentinel tercih edilebilir elimizdeki seçenekleri arttırmak açısından cerrahın bence önemi büyük normal tasarımdan %1 hasarı umrumda değil isterse vermesin ama o +1 jeneratör inanın oyunda çok şeyi değiştiriyor sırf oyunu bıraktım bu aralar çünkü savaşlarda denge denen şey kalmamış iyi geceler iyi forumlar herkeze

16. Sertan

Sertan User

Yeniliklere açık olmak lazım, yakında dükkana gelir :)

17. Getireceklerini hiç sanmam. Zaten değerli bir tasarım olduğu için herkes cerrah alır.

18. Sertan

Sertan User

Gelmeyebilir de ama şöyle bi durum var, cerrah güçlü bir tasarım ise yakında onun seviyesinde yenilikler de yapılacağının işaretidir. Örnek olarak pusatı verebiliriz yada eskilere dönecek olursak lf4 apis zeus pet vb. gibi yenilikler. Her yenilikte oyun seviyesi bir tık daha yukarı çıkıyor :)

19. cerrahın çıkması lazım artık yüklenin konuya beyler bu kadar isteneni varken bu konunun unutulmaması lazım

20. cerrah uriyle satılcaksa hazerfanda satılsın.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.