Destek cerrah tasarım hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fath_12 tarafından 25 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fath_12

fath_12 User

günaydın

hafta içi bu güne bu konu hakkında bir sürü yazı yazıldı yorum yapıldı.

ilgi tasarımın bu hafta gelip gelmeyeceğini biri net olarak yaza bilir mi bizde oyunda takipte kalalım sürekli online olsaydım kendi adıma konuşuyorum zaten tasarım çıktığında kaçırmazdım.

yardımlarınızı rica ederim.

iyi çalışmalar.

2. Hafta sonu 330k uri çekene verilmesi bekleniyor.

3. fath_12

fath_12 User

sorunda tam olarak burası işte ( bekleniyor. ) oyun sonuçta bu bir olay neden netleştirilmemektedir.

4. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Sürekli ''Cerrah Tasarımı'' hakkında konular açılmaktadır. Bizlere duyurusu bildirimi ulaştığında sizlere bildireceğiz. Bu şekilde sürekli olarak konu açılması farklı bir cevap almanıza neden olmayacaktır. Sadece sabırla beklemenizi istiyoruz. ;)

Keyifli forumlar.

5. cerrah tasarımı bu kadar açmayın siz açtıkça adamlar bi şey var sanıp paymente koyuyor kendınız cok ıstedıkce adamlar para kapısı dıye urı alana verıyor

6. fath_12

fath_12 User

eyv arkadas tasarım tasarım olalı bu kadar beklenmedi her halde nasıl verilir bilmiyorum ama baya bir talep var

iyi forumlar

7. ZEHİR

ZEHİR User

Şuanda en çok beklenen tasarımlar arasında Cerrah mevcuttur. Bizler bunları her istenildiğine çıkartma veya dükkandan kaldırma şansına sahip değiliz, merkez ekip ilgilenmektedir.

8. kaç aydır çıkmadı , sadece 330k çekenlere verildi sanırım 1-2 kez . gene 330k çekenlere verilecekse ya düzgün bir şekilde şunu paymente koysunlar hezarfen,pusat gibi yada event zamanları uriyle getirsinler . insanlar mecburmu 1 tasarım için 180tl para vermeye(hediye muhabbetine girmeyelim hiç) ,tasarımın parası neyse verir alır . almanyadaki yönetime söylemek lazım :) fazla naz aşık usandırır diye , talep olsun diye beklerken oyuncu sayısında azalma olursa şaşırılmamalı bence.

o değilde oyun iyice şansa döndü , hafta sonu uri çekene tasarım verilirmi ? :) belli değil oda şans işi

9. Merhaba öncelikle herkese.
    Bugün günlerden perşembe ve hafta sonu gelecek etkinliğin hala belli olmadığı söyleniyor yabancı forumlarda çıkış gününden hediyesine kadar bilgiler mevcutken bizim forumda çıkabilir denildiğine göre TR sunucularında dağıtılmayacak bu hafta sonu ki uri çekimi ile gelen birşey olmayacak diye düşünüyorum çünkü bazı modlar evet öyle bekleniyor yazarken konulara başka bir mod kalkıp o modunuda azarlar gibi öyle birşey yok o konu o sunucuyu ilgilendirir bizde böyle birşey yok diyerek hem kendi görevli arkadaşının agzını kapayıp hemde bizim agzımızı kapayıveriyorlar konulara kilit atarak. Ben şundan eminimki eğer oyuncuyu süründürmek bir zevk ise TR de bu hafta sonuki etkinlik ya çıkmaz yada son saat bildirim geçerler hazırlıksız yakalananlar yine alamaz hafta sonu çıkacak bir etkinliğinin şu güne kadar halen bildirisi yayınlanmaz mı ne kadar saçma. İyi forumlar dilerim

EFSANE-KRAL ve fath_12 bunu beğendi.
  10. Yabancı forumda gelecek deniyor. %90 kesinliği var.

11. fath_12

fath_12 User

yani mesele aslında gelip gelmemesi degilde bir sey yapılacaksa bunun bildirisi dogru duzgun sekilde insanların anlayacagı bir dilde yapılmalı bir oyun etkinliği süprizini saklar mı onuda çözemiyorum herkse aynı sartlara sahip olmasın diye mi bu cabalar bilemedim

12. 330.000 Uridium alana verilecek ise kesinlikle x3 saati dışında olmalı bu olay yanim x3 saat 19,00 damı cerrah'da 21,00 satışa çıksın bu kadar çok isteyen var dimi alsınlarda gorelim bi tasarıma bide 330.000 uriye 182 TL yi çok görmesinler ama bence yapılacak ise kesinlikle boyle olmalı..

Edit: Cerrahım yok olmasınada gerek yok genelde vega/pusat takılıyorum

13. Uridium alımında birlikte hediyeler geliyordu ya hani bir zamanlar yine oyle olcak diyor arkadaşlar edindikleri bilgilere göre yani gelirse pazar günü 23:59 a kadar devam edicek x3 saati içerisinde de kampanya kullanılabilir olacakmış. Zaten aksi takdirde kimse cerrah+330.000 uri için 182 tl vermez x3 ile verdiği paraya değer bi hal ancak alıyor okadar da eziyet etme adamlara :D

14. Merhaba ,

Arkadaşlar şu anda bize ulaşan kesinleşmiş bir bilgi bulunmamaktadır. Çıkar deriz çıkmaz ya da çıkmaz deriz çıkabilir. Bu nedenle kesin bilgi olmadıktan sonra net bir şey diyemeyiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.