CERRAH TASARIMI ÇIKSIN ANKET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚●ΞNΞŜ●╗ft╔●ΞŁĭŤΞ●╝ tarafından 8 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

CERRAH TASARIMI BİRAN ÖNCE ÇIKSINMI

1. EVET KESİNLİKLE

oy sayısı 8
    57,1%
  2. YOK BEN BÖYLE İYİYİM

oy sayısı 6
    42,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hepimizinde bildiği gibi oyundaki en iyi gemi Cerrah hem savaş hemde npc kesimi için üstüne gemi tanımayacagını hepimiz biliyoruz bi aralar alışverişe sunuldu fakat oyunu hakkıyla oynayan oyuncularımız bundan faydalanamadan alışverişten kaldırıldı nezaman çıkacagına dair bir açıklamada yapılmadı . Buyüzden Anket oluşturarak daha kısa sürede tekrardan satışa sunulacagını umuyorum hepinize iyi günler

2. ben bu etkinlikler için tam tamına 1 aydan beri 230 k urimi bekletiyorum cerrah ha çıkıcak ha çıkmıyacak.
    emin ol eger urimi harcarsam 2.günü cerrah çıkar :D
    burdan tum modlara duyurulur her acılan cerrah tasarım ile ilgili konuları lutfen kapatmayın çıkmasını istiyoruz bi admin kesin bir cevap yazsa herkes rahat olucak buna eminim.
    iyi günler

3. Ben böyle iyiyim :D Aegis kullandığım için cerrah gelmesin :)

4. ÖMER.E

ÖMER.E User

:D kardeş bende yaklaşık 1 aydır cerrah bekliyorum facebooktan bile darkorbiti takip ediyorum çıkacak mı diye sürekli iptal ediliyor ama size bi spoiler vereyim kuiper kapısının yanında ek olarak gelecek cerrah onun için kuiperi bekleyin siz o sırada oda gelecek :D

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

İkinci olarak , Cerrah Tasarımının satışa çıkması konusunda , günde en az 2 tane konu açılıyor

Güncelleme havuzunda da buna benzer konular mevcut

Geriye dönük arama yaparak , ilgili konulara destek verebilirsiniz

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.