Cerrah Tasarımı için Çekilen Çile Kutsaldır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚●ΞNΞŜ●╗ft╔●ΞŁĭŤΞ●╝ tarafından 1 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese selam cerrah gemisi için epilson denemelerim nafile 2 gün içerisinde uridyum olmadıgı halde 4 tane epilson açıp yaptım hatta alttaki resimde gördüğünüz gibi arka arkaya sıralamaya dahi girdim fakat nafile şans bize gülmüyor malesef

2. bana biraz hava atıyomussun gibi geldide neyse ;)
    ilk kapıda çıkardım ben inş çıkar sanada ( 1 saatte bitti kapı ) :)

3. takemyhard

takemyhard User

şansmı başka bişeymi bilmiyorum ama kapılardan ödülleri çok kıstıkları kesin... 10 zeta 1 havoc :( birde topladığım kutlar var tabbii o ayrı... düşünsene sadece zetaların verdiği anahtarlar 275. artı görevlerden topladığım anahtarlar artı uriyle açtıklarım(400 üzeri)... 0 lf4_0 kamuxl_0 tasarım... eğer bu şansızlıksa benimki ne bilmiyorum :(

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Dediğiniz gibi şans malesef olmayınca olmuyor.
    Size tavsiyem üzülmemeniz'dir,ilerleyen günlerde sürprizler olabilir. ;)

Keyifli forumlar.

Nofera ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ilerleyen günlerde süpriz olabılır dediğine göre bildiğin bişeler var sölemiceksin biliyorum bekleyip görelim bakalım;)

EFSANE bunu beğendi.
  6. Nofera

Nofera User

Ayy inşallah o süprizler olsun lütfen :D Beklemedeyiz
    Resimde dikkatimi çekenler : Visual Studio ve Kahraman Tazeoğlu - Git :D

Konuyu dağıtmayayım. Üzülmeyin , elbet birgün cerrah tasarımımız olur. Bende 2 epsilondan cerrahsız döndüm.

7. Merhaba ,

Oyunla ilgili ( oyun içi ) resimlerinizi DarkOrbit - Resim Albümü konusuna ekleyebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.