cerrah tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve atom1 tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atom1

atom1 User

adminim cerrah tasarımı için sıralama kasıyorum adam keserek cok elitim gidiyor . geçenki twicth tv yayınında cerrah tasarımı büyük ihtimalle uriyle satılcak diyorlar eger öyle bi durum varsa kasmayı bırakcam kesin bir bilgi verir misiniz ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bizimde yapılan açıklamalar dışında bilgimiz yok maalesef ; Parazit Dalgası Etkinliği SSS

Cerrah Goliath

En iyi iyileştiriciler ve hastalık bulaştırıcılar, gösterdikleri çabalar nedeniyle özel Goliath tasarımını kazanacak."Cerrah" tasarımı sınırlı bir süre için özel olarak sunulacak (bu süre sonunda tüm oyuncular için erişilebilir hale gelecek).
    Cerrah tasarımı kazananlara şu özel bonusları verecek:
    • +%6 hasar
    • +%6 şeref
    • +%6 tecrübe
    • +1 jeneratör yuvası

CERRAH TASARIMI

Twich Yanınında eğer , İleri zamanda satışa çıkarılacak diyorlarsa çıkabilir. Bizler bu konuda size kesin bilgi veremeyiz , Çünkü bizimde bilgimiz yok.

Keyifli Forumlar

3. bence satışa sunulucak. kardeşim

4. atom1

atom1 User

adminim bunu biliyorum fakat bana kesin bir bilgi veremez misiniz boşa elitim gidiyor eger uriyle satılcaksa söyler misiniz

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sanırım benim yorumumu okumadınız. Bilmediğim bir konuda nasıl size kesin diyebilirim ?

Kesin olup olmadığını bizde bilmiyoruz , Ama büyük ihtimalle satışa çıkacaktır.

Ne şekilde çıkar bunu bilemem

Keyifli Forumlar

6. sıralamadakilere hedıye verilecek,aynı andada satışa sunulacak almak ısteyenlere,bence parayla olur cunku özellık olarak türk goliden iyi...

7. atom1

atom1 User

inşallah tl olarak sunulur yoksa kastıgımız emek boşuna gidicek

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.