Destek Cerrah tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [39]ÇłŁÐłЯÐł tarafından 23 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi günler bu gün galaksi kapısı ödüllerinde epsilon goliath süpriz paketi verdiği için epsilon yapayım dedim aynı tasarımdan vermiyor diye ve diğerleri bende olduğu için cerrah gelir diye düşündüm ancak fazladan 10 bin uri verdi yani normali böylemi diğerleri olsa bile şansına ne çıkarsa o mu geliyor olmayanı vermiyor mu yani?

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Cerrah tasarımının sizde olması kapıdan tasarımın çıkma oranını etkilemez.Kapı ödüllerinde, kapının verdiği herhangi bir tasarım hesabınızda mevcut ise tasarım yerine 10.000 uridium verir.

İyi forumlar.

3. specıal galaxy gate weekend kapı etkınlıgı var ama hangı kapı ne verıyor yazmıyor her hafta sonu kapı ne verıyor onumu arayacaz

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Sorunun farkındayız, gerekli yerlere iletildi çözümünü bekliyoruz.Sorun çözülünceye kadar forum veya chat aracılığıyla kapıları yapmış oyunculardan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. 1 Blaze Phantom Diroit Tasarımı aldın. sımdı kuiper havuc herkules mı verıyor anlamadım kıme sorduysam bilmıyor

6. «Delta»: «Havoc», «Hercules», «Elite Demon» or «Silver Demon»
    «Epsilon»: «Centaur», «Peacemaker», «Sovereign», «Vanquisher» or «Surgeon Goliath»
    «Kuiper»: «Chimera» , «Phantom»
    «Lambda»: «Mirage» , «Enigma»

Kaynak GÖÇEBE

7. kapılardan tasarım alma olayı ne arkadaşlar biri beni kısaca aydınlatabilirmi. bu sürpriz goli paketi falan demiş arkadaş ben bilmiyorumda ne olduğunu ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.