Cerrah Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 13 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cerrah tasarımını parayla veya uri ile alanlar vardır mutlaka dükkana bile gelen tasarımı acaba birleştire getirme ihtimalleri var mı çünkü o kadar uri gelişmekte olanlar için çok fazla en az 3 hafta günde 3-4 saat oynamayla

2. Geleceğini düşünmüyorum, zaten dükkana bile çok nadir geliyor imkanınız varsa alın derim :)

3. Merhaba,

Cerrah tasarımı uzun bir süredir dükkana bile gelmemişti.
    Güncel oyunda aktif olan oyuncularımız bahsettiğim durumu anlayacaklardır.
    2 Haftadır dükkanda satışta olan tasarım 2 gün sonra kalkacaktır.
    Birleştirmeye gelir mi bunu bilemeyiz, bize bu konuda ulaşan bir bilgi yoktur.
    Alacak arkadaşlarımızın fırsatı değerlendirmelerini tavsiye ederim.

İyi forumlar.

4. Arkadaşım gelmiş geçmişte kimsenin haberi yok.Ana sayfada duyurusu yok.Ben alacaktım şimdi tesadüfen gördüm.Ana sayfada aynı duyurular dönüp duruyor güncelleme yok.Daha ne söyleyim ?

5. Anasayfaya sadece payment olarak gelen ürünlerin duyurusu gelir ,bu cerraha ait bir şey değil.
    [​IMG] Dükkana gelen özel bir parça olduğunda anasayfadaki Dükkan sekmesine böyle saate benzer bir şey gelir (sınırlı bir süre için olduğunu belirtir). Aynı işaret dükkana girdiğinde içeride görünür ve hangi bölüme yeni ne gelmiş inceleyebilirsin bunlara bakarak. Ayrıca sanırım duyuruyu ve konuları gözden kaçırdınız çünkü discortta duyurusu yapılmıştı.
    Böyle özel durumları kaçırmamak için daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim :)
    İyi Forumlar...

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkür ederiz :)

tutunamayan Forum üzerinde birçok konu açıldı. Discord ve Forum üzerinden etkinlik ve duyuruları kaçırmamak için takipte kalmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.

7. Dükkanda o logo her zaman duruyor.Vaktimiz sınırlı her yeri takib edemiyoruz.Ana sayfada olsaydı illa ki görür ona göre tedbirimizi alırdık.

8. Her zaman değil sadece yeni bir şey geldiğinde çıkar, ayrıca yeri geliyor dükkana 7-8 ayrı parça geliyor onların hepsinin anasayfayı işgal etmesini istemem ben şahsen.Havai fişek geldi diye anasayfam da haber görmek istemem mesela :D O yüzden sen bu işareti her gördüğünde dükkana bakmayı ihmal etme :)

9. Merhaba,

Genel işletme kuralları gereğince sizin forumu ve discord kanalını oyunun kendi bünyesinde bulunduğundan dolayı takip etmeniz gerekmektedir.

Bu durum dışında Resmi Discord Kanalında aşağıda belirtildiği gibi duyuru yapılmıştır.

Cerrah Tasarımının dükkanda satışı devam etmektedir, geç kalmış sayılmazsınız dilerseniz ihtiyaç halinde temin edebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Bonusları yüzünden şuan için revaçta bir gemi.Yeni ve daha özellikli bir gemi çıkana kadarda ön planda olmaya devam edecektir.Bu gemi şuan dükkana gelmiş alma imkanı olan yada niyeti olan acele etmeli.Günün birinde 25.gün bonusu olarak oda premium oyunculara gelebilir.Bu konuya ek fiyatlar güncellendiği kadar oyun içinde kazanılan uri miktarlarıda güncellenmeli.Düşünün ödeme imkanı olmayan bir oyuncu 300k uriyi ne kadar zamanda biriktirir.Burda bir durum çıkıyor ortaya parayı veren düdüğü çalar.;)

11. 7 kupier yaptım geçen hafta gelmedi cerrah

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.