Cerrah Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cαηıмı●уσℓ∂α●вuℓ∂uм tarafından 2 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. "Goliath Sürpriz Paketi: 1 adet G-Centaur, G-Peacemaker, G-Sovereign, G-Vanquisher veya G-Surgeon gemisi. (Bu gemilere zaten sahipseniz ödül olarak 10.000 Uridium kazanırsınız.)"

Buradaki tasarımların (cerrah hariç) hepsi elimizde varsa %50 cerrah, %50 boş mu oluyor? Yoksa ihtimaller değişmeden 10bin uridium mu geliyor?

2. Söylemek istediğinizi anlamadım,ama açıklamada belirtildiği gibi ödüller arasındaki tasarıma sahipseniz buna cerrahda dahil tartışmasız kapı bitirme ödülüne ek 10.000 uri hesabınıza geçer.

3. benim anladığım şu , sanırım cerrah hariç tüm tasarımlar mevcut. tasarım verecekse eğer doğrudan cerrah alamadığı için cerrah mı verir, yoksa cerrahı almadan diğer tasarımları 2. kez verme ihtimali olup yani 10bin uridium mu alacağım ?

yani tasarımları tamamlatıyor mu yoksa her tasarımın şansı farklı mı gibi bişi soruyor diye anladım :D ama cevabı bende yok :D

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Kapıdan Goliath Sürpriz Paketinin kendisinin çıkması şansa bağlıdır. Eğer size bu paket çıkarsa hangi tasarımın çıkacağıda yine şansa bağlıdır.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.