Cerrah tasarımının özellikleri düşürülmeli veya değiştirilmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve A★R★F★B★K____55★ tarafından 27 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cerrah tasarımı çıktığından beri alan herkes kasılırken veya savaşırken sürekli cerrahla geziyorlar bence cerrah tasarımı sadece kasılmak amaçlı kullanılmalı mesela özellikleri değiştirilebilir veya düşürebilir özellik düşürse %3 tp %3 şeref %3 hasar. Özellikleri değiştirilirse jenaratör slotu kaldırılmalı ve %6 tp %6 şeref %6 hasar sadece npc ler için olmalı ayrıca gemilere karşıda %3 tp+şeref+hasar özellikleride olabilir (jenaretör slotu yok ) Bende Tr3 serverinda Kurmay albayım Cerrah tasarımı bende savaşırken çok kullanıyorum cerrah yerine bastion veya sentinel kullanmayı özledim ama bastiona geçsem cerrah karşısında güçsüz kalıyorum kesecek gibi olsam bile çark uçuşuna geçip kolayca kaçabiliyorlar bence buna bir çözüm gerekiyor İyi Günler

2. Bu dediğin imkansız. Artık ya eski tasarımların özelliklerini yükseltirler ya da cerrah gibi yeni tasarımlar çıkar ki eski tasarımlar çöp olur.

Para karşılığı satmasalardı uri iadesi yapıp cerrahı belki kaldırabilirlerdi.

3. İmkansız olduğunu sanmıyorum Burgu Halka uçuşlarında yaptıkları gibi özellikleri değiştirilebilir

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Üzerinden kaç ay geçti böyle birşey yapılacağını pek sanmıyorum.Buna benzer konular olabilir eğer bulabilirseniz söyleyin kilitleyeyim.

Keyifli forumlar

5. Onlar uri çekene verilmedi ki gerçek parayla almak için zorlamıyorlar ama cerrah kaç kere 182 TL karşılığı verildi ve şuanda yine satılıyor.

6. Bu özellikleriyle bu tasarıma ulaşmak için paymente para döken uridium alımlarında cerrah hediyesi bekleyen arkadaşlara nasıl açıklama yapacaklar senin bu dediğin hayata geçerse mantıklı düşünmekte fayda var herkez bu özellikleri için para döktü bu tasarıma şimdi çııp hop değiştiriyoruz denemez üzerinden ne kadar süre geçmiş oturmuş bir tasarım bu hemde olmayacağı zaten belli

7. Aliens

Aliens User

Bu olursa oyuna olan tüm güven az olsa da daha da azalır. Yok olur.

8. Eski tasarımlara modernize yapılabilir aslında.

9. Biri güven mi dedio_O:eek:

Dediğim gibi diğer tasarımları yükseltebilirler. Buna kimsenin itirazı olmaz.

10. Aliens

Aliens User

Orada güven az olsa da dedim farkettiysen. Yani şuan zaten güven yok oyuna. Ama bu çok ağır bir darbe olur. O dediğinde olmaz üzerinden kaç yıl geçti.

11. Para için her şeyi yapacaklarını gördüm bunuda yaparlarsa hiç şaşırmam.

12. Aliens

Aliens User

Bu yapacakları para getirmez ki. Bende var olanı yükseltirerse canıma minnet. :D Ama yeni tasarımlar illaki gelecek. Goliaht için yepyeni fikirler var.

13. Kuiper etkinliğinde yüksek gg gösterip imkansızken bana bile katlayıcı çektirdiler sonraki gün gg düştü. Burada para tuzağı var bilerek başta bolca verdiler.

Burada ne getirisi var anladın mı?

14. Aliens

Aliens User

Olmaz mı?! İnanılmaz paket alımına teşvik edildi.

15. Cerrahı olmayanların en büyük şikayeti keserken kaçma potansiyellerinin yüksek olması. Neden ek jenaratör ya da bonus özelliklerini kaldırtmaya çalışıyorsunuz ki? Oyunun gemi mantığı eskiden hızlı ise vuruşu az , yavaş işe kalkan hasar fazla şeklinde dizayn edilmişlerdi. Cerrah tasarımının bütün özellikleri dursun ama şu ek jenaratör yerine hız takamasınlar.

16. Zaten millet hızından şikayrtçi.

17. Aslında bu fikirde mantıklı cerrahlara göre bastion gibi tasarımların avantajı biraz az olur ama en azından hızlarımız eşit olduğundan eski tasaarımlarda kullanılabilir , kasılırken kullanılmasada savaşırken kullanırız bizede bir değişiklik olur Cerrah tasarımından sıkıldım artık :)

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bisey olmaz cerrah kesilmez degil neticede kesiliyor...kimse kesilmez degil.:D eski gemileri canlandirmazlar yenilerine saglik artik.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.