CERRAH tasırımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve єƒєѕ●αℓмα●ηєƒєѕ●αℓ tarafından 4 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzunzamandır bekliyoruz ne bi admin tarih verdi nede bir forum yetkilisi urudyumumuzu uzun süredir tutuyoruz ama amacımıza bitürlü ulaşamadık biçok kez konu açtım ama düzgün bir cevap alamadım ve gene soruyorum birdaha sormuyucam nezaman cerrah tasarımı satışa sunulacak ..lütfen oyalayıcı cevaplar istemiyorum eyer bilginiz yoksa cevap yazmayın.kolaygelsin...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sanırım biz durumu anlatamıyoruz. Kimseye oyalayıcı cevap vermiyoruz.

Bizler bu tür satışları belirlemiyoruz. Merkez ( Bigpoint ) Tarafından satışa sunulması kararlaştırılırsa satışa sunuluyor.

Sizlerden gelen istekleri Merkeze iletiyoruz. Ancak Tekrar satışa sunup , sunmamak merkezin nihai kararına bağlıdır.

Hangi Etkinlikte satışa çıkar , Ne zaman satışa çıkar , Dükkan damı satılır , Payment yolu ile mi satılır , Bunların hepsi Merkezin kararı doğrultusunda olur ve bizlere bunun bilgisi verilmez.

Satışa sunulacağı kararlaştırıldığında , En fazla 1 - 2 gün önceden , haberimiz olması için bize bilgisi gelir.

Bunun dışında bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

İyi Forumlar

3. Cerrahın yılbaşı gelmesi lazım artık ******** cıkardılar adamlar cark + cerrah savaştan kaçıyolar gelsinde alalım artık yeter

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2015
  4. hakikaten ya bu büyük haksızlık alanlar şuan diğer oyunculardan daha yüksek avantajda büyük bir haksizlik bir an önce çıkması lazım

5. Merhaba ,

Forum kuralları gereği yazdığınız mesajlara dikkat ediniz lütfen.

İyi forumlar.

6. Modum dikkat etmesine edelimde 2 aydır cerrahı bekliyoruz tekrar cıksın diye ne bi cevap ne bi sonuç var tek söylediğiniz şey bilgimiz yok sonrada konu kilit ne yapmamız lazım cerrahı oyunda görmek için twichi 1000 yapın diyin bişeyler diyin nasıl iletiyosunuz merkeze merak ediyorum en ufak bilgi yok 1500 kişilik kod almayı biliyosunuz cerrahı dükkana getiremiyosunuz bu nasıl iştir anlayamıyorum

7. Haksızlık olan bir durum yok daha önce 2 hafta üst üste 3 gün satın alma süresi ile 300k uri ile ve bir kerede payment olarak geldi. Tasarım avantajı büyük, şahsen bende yok herkes alırsa bir anlamı kalmaz.

8. Merhaba ,

Burada 1 yıl konu açık kalsa da merkez satışa çıkarma kararı almadıktan sonra bir şey olmayacaktır. Bizler yarın satışa çıksın 1 ay kalsın desek yine olmayacak. Belli aralıklarla bazı şeyler satışa çıkartılıyor oyunu takip etmek gerekiyor.

İyi forumlar.

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ben mi Anlatamıyorum ? , siz mi Anlamıyorsunuz ? , Yada Anlamak mı istemiyorsunuz ?

Bu satışları biz mi yapıyoruz ? Size Merkeze gönderilen raporlara eklediğimizi göstermek için illa , Yasak olduğu halde , Raporu mu yayınlayalım ?

Yani bu kanıt sunulduğunda mı , Bizim bununla bir ilgimiz olmadığını kabul edeceksiniz ?

Merkez satışa sunmuyor ise , Bizim bu konuda ne yapmamızı bekliyorsunuz yada Ne yapabileceğimizi ümit ediyorsunuz ?

Biz merkeze istekleriniz iletiyoruz. Satışa sunulur , Sunulmaz bu Bigpoint ' in nihai kararına bağlıdır.

İyi Forumlar

10. Adamın biri büfeye gider bana bir kaşarlı tost 1 ayran der büfeci kusura bakmayın kaşarımız kalmadı tost yapamıyoruz der müşteri tamam o zaman bana bir kaşarlı tost bir kola der Aynı bu fıkraya benzemiş cerrah tasarımı :)) haa sahi cerrah tasarımı ne zaman gelecek hiç mi yok??:)) Veganın gözünü seveyim iyiki vega kullanıyorum Yeni vega tasarımı çıkarsa o zaman büfe müşterisi gibi davranırım artık

11. eray

eray User

2 aydır bekliyorum demişsiniz de zaten Ağustos-Eylül gibi uridium ile satışa sunulmuştu.Daha sonra Ekim ayında 330.000 uridium alanlara verilmişti.Normalde özel bir tasarım olmasına rağmen sürekli bir şekilde geliyor zaten.Biraz sabırlı olun,modların dediği gibi yapabilecekleri birşey yok.

12. uridium cekmediğim icin paymentle geleni saymıyorum herkes oyuna para yatıracak deil ayrıca hatırlarsanız eylülün başında gelmişti cerrah şuanda kasımın başındayız yani 2 ay oluyo yani hesaplamanız iyi deil heralde sürekli dedinizde 2 kere 5 gün aralıkla cıkmıştı daha sonrada dükkana gelmedi biraz düşünüp yorum yaparsan güzel olur modların yapabileceği bişey olmadığını biliyoruz ama bizimde buraya tekrar tekrar konu açıp sormaktan başka bi çaremiz olmadıgınıda biliyosun .

13. Keşke hiç cıkmasaydı ya :(
    Cıktıgı zamanlarda oyunda degildim bırakmıstım
    Keske sadece etkinlikle sınırlı kalsaydı
    Cerrah istiyenleri anlıyorum guzel bir tasarım ama soyle bir durum var bu tasarım yeniden cıkarsa tum sunucuların ful oyuncuları yesil olacak
    Cıksa alırım ama cıkmasın yani lutfen cıkmasın.
    Simdi biraz dusunun bu gucsuzlerin hali ne olacakkk?
    Edit: ilk100e oynayan oyunculardan biriyim ben, simdi birisi cıkıp sinirlendirmesin diye yazdım biraz asabi bir insanımda.
    ben klanımdaki kisilere yardım eden cephanemin az olmasına ragmen vede tum klanlar kırmızı bize karşı ve biz bunlara ragmen gucsuz arkadaslarımızı gelistirmeye korumaya calısan insanlarız her yer yesil olduugunda bizim durumumuz ne olacak suan bile zor bas ediyor iken?

14. Ben hicbir şekilde haksızlık olduğunu dusunmuyorum. Zaten geldi daha önce dükkana üstelik 300.000 Uridium gibi ucuz bi meblağa satisa çıkarıldı. İndirim VIP le 210.000 e kadar düşüyordu. Yani ucuz demek yalan olur ama bu tasarım için cidden ucuz. Alamayan arkadaşlarin takip edememelerinden kaynaklanan bir durumun faturasının adminlere kesilmeye çalışılmasini uygun bulmuyorum. İyi forumlar.

15. SEnin düşünceni çözemedim heryer yeşil olmasını istemiyosan kendin olmassın olur biter.

İYİ bi kere geldi bidaha gelmesin.Ayrıca adminlere söylemicezde kime söylicez yani direk bigpointe iletebilsek buralarda ugraşmayız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2015
  16. Kardeşim şunu demek istiyor:

Hız ve fazla hasar bir arada olmaz.

Yani oyunun dengesini bozar demek istiyor ki bende bu düşünce içerisindeyim.

Cerrah dolu etraf ve hem fazla vurmakta hem dpsi çok yüksek hemde çok hızlı.

Şimdi bu gemi gelince güçsüz oyuncuların fazla oynama olasılığıda kalmadı.

Hadi pusat neyse yine 2 koyuşa patlıyor.

ama cerrah bildiğin süper silah yani çok orantısız buda oyunun dengesini çok bozmakta.

Bencede etkinlikle sınırlı kalmalıydı.

ÐΛЯKη£SS bunu beğendi.
  17. o zaman kaldırsınlar cerrahı olan şeyin tekrar cıkmaması kadar sacmalık olamaz yeni başlayan oyuncular nasıl alıcak hadi kaçıranlar için gelmiyo buna cevap versinler bari

18. Bence artık gelmemeli...

Bigpoint bu tasarımı çıkararak çok büyük hata etti.

Eski oyuncuları mutlu edeceğim diye yenileri mutsuz etti.

Orta yol bulunması gerek.

hadi hız yerine %5 DP koysalar bence daha mantıklı olur yani çok hızlı olması oyunda çok sıkıntı çıkarmakta.

19. İlk defa benimle aynı dusunce yapısında bir kisi teşekkurler D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R
    ya yazdıgımı okumadın yada idrak edemedin diyorimki bir daha cıkmasın suan olanlarla zor baş ediyorum cıksa alırım dedim
    Yani şoyleki gemim cok iyi degil x4 le maximum 54 k civarı goruyorum bu cerrahtan once sıralama oyuncusunu bile yiyip bitiriyodum cerrah cıktı ortalık mahvoldu cerrah kalksın yada ozelligi cekilsin demedim! Bir daha cıkmasın dedim.
    Benden gucsuzler bile elimden kacıyor diye ilk pusat aldım gucsuz kaldı ustune cark aldım adamda cark actı yani suanki sistem her cıkan bir antisi var hic bir sey birbiri ile uyusmuyor
    Tek kelime "ÇIKMASIN"

20. ÐΛЯKη£SS bir daha çıkmasın olayı mümkün değilde(bir daha hercul havoc düşmesin gibi birşey bu) bence en azından pusat ve hezarfen gibi payment e gelmeli . alan aldı kalan kaldı şuan ne uriyle satışı var ne payment le , hız konusunda haklısınız vega ve pusatı çöp yaptı bu tasarım madem hızlı gidiyor olması gereken hasarının düşmesiydi lakin hem hasarı fazla hem hızı , epey bi avantaj sağlıyor . değerlerin değiştirilmeyeceğini bildiğimden biran önce payment veya uri olarak satışa çıkmasını istemekten başka bir seçenekte yok aslında

dip not : geminin özelliğinin sonradan kısılması , ben sana elma sattım ama aslında o armuttu gibi birşey oluyor :D o yüzden çok büyük tepki çekmediği sürece değişmesi mümkün değil gibi görünüyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.