Cerrah tasırımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve єƒєѕ●αℓмα●ηєƒєѕ●αℓ tarafından 1 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cerah tasarımı nezaman cıkaçak oyuncular cok istiyor merkeze bildirmiyomusunuz nasıl bişeybuu.....................

2. WolfWar

WolfWar User

Dostum 4 gündür paymentteydi dün bitti. Cerrah geldide sen nerelerdeydin sen niye gelemedin :D

3. anlayın artık....durup dururken öyle bir tasarımı neden çıkarsınlar.Çıkması gerekiyorsa çok özel bir günde çıkar bence.

WolfWar bunu beğendi.
  4. Cerrah tasarımının ne zaman geleceği beli değil ve belli olmamaya devam edecektir.

Uri çekene veriyorlardı geçti artık.

5. cerrah tasarımı için kampanya sunuldu bundan sonra uzun bir süre çıkmaz heralde

6. Admin cerrah tasarımı soranları banlayın artık gına geldi yıldık bittik artık yaw.
    Yeminle artık kendi cerrahımı satacam tiksinti geldi artık.

7. AMAZON16

AMAZON16 User

en iyi tasarım cerrah tasarımı mı ?

8. Genel kanı o yönde.

AMAZON16 bunu beğendi.
  9. AMAZON16

AMAZON16 User

şimdi ben tasarım almak istiyorum para yönünden hiç bi sıkıntı yok bana kasılmalıkda gerekmiyo wslik olsun baskın olsun 1e 1, 2ye 1, 3e 1 ws olsun en iyi tasarım hangisi ?

10. Merhaba ,

Arkadaşlar bir süredir uridium alanlara ( Belli bir miktar ) hediye olarak verildi. Tekrar ne zaman yada ne şekilde satışa çıkar - çıkmaz mı bilemiyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.