Cerrah ve Artemis Admin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 8 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu söylenenler doğrumu ?

1. evet

oy sayısı 3
    50,0%
  2. hayır

oy sayısı 3
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar,

Bu konu hakkında çok konu açtım ama bu seerki ciddi modlarım bir ilgilenirmisiniz.

TR1 de Artemis admin bildiğime göre Cerrah bir daha satışa gelmiyecek dedi doğrumu bu modlarım Artemis admin doğrumu diyor.

2. Magazin gibi şıklar. Evet bugün İstanbul gecelerindeyiz. Artemis admin böyle bir şey söyledi doğruluğu nedir ?

-Evet
    -Hayır

İstiklal ve WolfWar bunu beğendi.
  3. Artemis admini forumda ki adminlere sorman mantıksız dostum :)

Şöyle açıklayayım; burada ki adminler evinden bağlanan kişiler, Artemis ise İstanbul Bigpoint ofisinde çalışan birisi :) PARS ile aynı odada yani :)

WolfWar bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Hahah gece gece hiç güleceğim yoktu eyvallah çok iyi geldi :D
    Haklı olabilirsin ama emin olmam lazım :)

5. Merhaba ,

Bu konuda net bir bilgi almadığım için bir şey diyemem. En azından kendisinden böyle bir şey duymadım. :)

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  6. WolfWar

WolfWar User

Şuan moralim bozuldu biz bu tasarımı bekliyorduk çünkü :(

7. Merhaba ,

Bence moralinizi bozmayın gelir yada gelmez bunu bilemeyiz fakat ne bileyim o kadar da önemli değil bana kalırsa. :)

İyi forumlar.

8. Seneye parazit etkinliği geldiğinde yine satışa çıkar.

9. öyle demeyin %6 hasar %6 tp %6 şeref

ve süper görüntüsünün yanında birtanede ek jenenatör almayan oyunlara gerçekten büyük haksızlık şöyle bakmıyor olaya kimse herkes kendi acısından bakıyor...

oyuna pilot profili çıkıyor ve herkes 50 arge yapıyor ertesi gün pilot profilini kaldırıyorlar ve diyorlarki sadece o güne özeldi birdaha gelmicek bir yandan 0 argeli bir gemi diğer yandan 50 argeli bir gemi ?

10. Merhaba ,

Benim alma durumum vardı ama almadım tercih etmedim. :) İlerde duruma göre belki alabilirim belki de alamam ama akışına bıraktım. :)

İyi forumlar.

11. Adminim yoksa devoyu cerrahla kesmekml istemediniz? :):D:D

12. Zamanında devoyu Liberator ile kesmiştim. :D Onun için Cerrah mı alayım ? :D

HaFİFteN-ArıZaLı ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  13. Abi bende nastromla cubi kestim zaten varya forumda 1 - 2 gundur şu cerrah konusunda varya hepsinde ayrı ayrı deli oluyorum yemin ederim ya usandım artık klandakilere bile benim yanımda cerrahla gezmeyin diyom klandan cıksakda gecici her daim ts o klansız eksi yediren elemanlardan biride benim :)

eray bunu beğendi.
  14. Yapacak bir şey yok bazıları istemiyor bazıları da istiyor. :D :)

15. öncelikle bir twd hayranı olman hoşuma gitti profil resminde hoşuma gitti merleeee unutulmaz :D

fakat nedir senin bu cerrah derdin anlamadım ?

ben zamanında bu 3 tane tasarım vardı yeşil mavi turuncu olan onların yeşil olanını 40 bin uridiuma almıştım....Daha ozamanlar alışverişte yoktu o tasarımlar sadee uridium ile satılıyordu...Daha sonra alışverişe çıktı...

Yani ben birşey demedim hatta memnunda oldum...Herkes fayfalanabilir bunda birşey yok ?

ama eğer sende cerrah olduğu için cerrah çıkmasını istemiyorsan bu bir bencilliktir.

16. Tum tasarımlar var cerrah yok ve istemiyorum! 3 tane daha yoktu venom specrtrum saturn unutmusum editledim

17. Razer ve 25davet tasarımları da var mı :D

WolfWar bunu beğendi.
  18. Adminim sanırım oyuna pek girmiyorsunuz :) Yada vakit ayıramıyorsunuz.

Çünkü bu tasarımın özellikleri diğer tasarımlara göre çok iyi.

Umarım yakın zamanda çıkar ve alırsınız sonra da teşekkür edersiniz :D

Ayrıca bu tasarım büyük ihtimalle yine çıkacaktır.

19. Razer var 25 yok yani 4 tasarımım eksikmis 25 davette tasarımmı veriyomus yeni ogrendim onuda :D

Son düzenlenen: 9 Kasım 2015
    **EIC-CIE** bunu beğendi.
  20. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar aynı şeyleri yazmaktan elimde , parmak kalmadı ( Dilimde tüy kalmadı ' dan türettim )

Ne zaman satışa sunulacağını bizler bilemiyoruz.

Yeniden satışa sunulur mu ? Sunulmaz mı bizler bilemiyoruz.

Diyebileceğim tek şey , Cerrah Özel Bir Tasarım olduğundan , Etkinlik harici satışa sanılacağını düşünmüyorum.

Önümüzdeki Kış etkinliklerinde belki satışa sunulur. Bu nedenle bir köşede almak için hazırda Para ve Uridium bulundurun diyelim.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.