Cerrah vs nüfus tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaşlar benim cerrah tasarımım var zamanında 210 k uriye almıştım yanlış hatırlamıyorsam. neyse şimdi bu dükkana gelen nüfus tasarımı %7 hasar veriyormuş. ama npclere vermiyormuş heralde sizce bu tasarımı almalımıyım tavisye edermisiniz? ya da etmezmisiniz? nedeni ile birlikte yazarsanız sevinirim.
    bu arada gemimin sadece halka ucuş duzeni eksik onunde indirime gelmesini bekliyorum 50 arge 49 lf4 46 tanesi 16 seviye diğer herşey mevcut.

2. bende var. cerrah varken bi şe yaramıyor.duruyo kenarda.faztazi yapmak istiyorsan alabilirsin.

3. hiç onla birde cerrahle destekli ve sepromlu vuruş denemesi yaptın mı agırda ne kadar fark ediyor acaba?

4. arada %1 fark var işte.60k vuruyosan +600 faydası olur.matematiksel hesapla.ama yaratıklarda etkisi yok.sırf baskın için.ama cerrahın özellikleri çok.o yüzden cerrah varken boş.

5. Bu şimdi soru mu?o_O

Aradaki %1lik fark için cerrahla nüfus tasarımı karşılaştırılır mı :D Sanırım eic için olanı alınca mmoda kullanamıyorsun yani bu yüzden kötü tasarımlar.

6. tasarımlardan sadece hazafen,nüfus, birde saturn eksik ya ondan sordum :D 2 kranos yaptım vermedi. bir daha yaparmıyım bilemiyorum. ondan sordum rütbe için hazafen almamı önerirmisiniz peki?

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

8. Merhabalar;

Nüfus tasarımları Nüfus etkinliği olduğu zaman şirketinize puan kazandırırken biraz daha fazla bonus almanızı sağlıyor ayrıca bunun dışında yabancı şirketlere %7 fazladan vuruş imkanı sağlıyor.Tercihen alabilirsiniz size kalmış birşey:).

İyi forumlar.

9. Rütbe için hezarfenden daha iyisi cerrah.

10. Cerrah varken bu tasarımlar hikaye ama.Ben zenginim diyorsan al dursun bi köşede :)

11. pekala o zaman cevap veren arkadaşlarıma ve F.modlarıma teşekkür ederim :) konu kilitlenebilir.

12. Nufus tasarımı sadece etkinlik zamanı %7 diye biliyorum ben.

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler :)

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.