Geri bildirim cerrah

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve andermo83 tarafından 27 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. andermo83

andermo83 User

pazra kadar kalıcak mı yoksa günlük müdür ?

2. تأثير

تأثير User

Büyük ihtimalle fakat şöyle bir şey var indirimli olacak yazıyor anasayfada ama herhangi bir indirim gözükmüyor bende. (vip ve indirim paketim var)

3. Merhaba ,

Büyük olasılıkla Cuma , Cumartesi ve Pazar günü dükkanda olacak fakat bir kesinliği yok.

İyi forumlar.

4. andermo83

andermo83 User

inşallah pazara kalır cünkü çarşamba uridium sayfası maffoldu uri cekimi yapamadım! pazara kaldı uri alımı

5. تأثير

تأثير User

Dostum umarım kalır benimde 90k uri ihtiyacım var alfa beta gamma açılmasına az kaldı direk alacağım. Çok şekil bir tasarım.

andermo83 bunu beğendi.
  6. crux20

crux20 User

anasayfada indirim var diyolar ama bende vip+indirim paketi var ve %30 indirim oluyor oyunun verdiği indirim nerede ?

7. andermo83

andermo83 User

indirimlşi diyor aynı fiyat keşke 90 bin açıgım olsa suan direk cekerim hat üzerinden tamamlarım onu carsamba yeterli uridium cekemediğim için hesapta uri kalmadı!

تأثير bunu beğendi.
  8. Bugün herkes twicthe gelsin 1.000 kişi toplarsak %30 indirim gelir tasarımıda rahat alırsınız. Twicth açın çekin aşağı oyuna devam :D

9. andermo83

andermo83 User

ticket attım ve pazara kadar kalıcakmıs dükkanda herkesin bilgisine ;)

10. Merhaba ,

Twitch yayınında 1.000 izleyiciye ulaşırsa %30 indirim ve bir haftalık vip verilecek. Eğer sayı yeterli yere ulaşmazsa maalesef olmayacak.

Cerrah konusu da açıklığa kavuştuğuna göre kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.